Hollywood

Här hittar du färska kampanjer till Hollywood för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Hollywood och hundratals andra kända butiker!

  2%
 • Till kampanjen →

  SALE upp till 80%!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hitta skate/snowboard-kläder och hörlurar till vrakpriser i deras outlet!

  80%

Hollywood är en grymt val ifall du är skidåkare eller framför allt snowboard-åkare som vill ha ett stort sortiment att välja på. Du kan där hitta Alla olika t-shirts, kepsar, brädor och andra tillbehör som du behöver inför säsongens alla schyssta åk. Föredraget drivs med hjälp av 5 coola fysiska butiker samt en väldigt välutvecklad webbshop. Letar du efter något som tillhör skate, snowboard eller brädsport så lär du hitta det på Hollywood. Butikerna ligger bra och centralt i städer som Göteborg, Åre etc. Avsätt en stund till att titta igenom den välsorterade e-butiken som Hollywood har, med alla produkter så lär det ta längre tid än du tror.

Gå till Hollywood→
 • Utgångna kampanjer

  • 30-80% rabatt!

   Stor rea “Mideseason sale” på Hollywood.se. Passa på att fynda med 30-80% rabatt!

  • Black friday!

   BLACK FRIDAY! 20% rabatt på alla svarta produkter i ett dygn!

   Black Friday är USA:s största shopping- och readag och Hollywood.se är inte ledsna att haka på! Därför kör de 20% rabatt på alla svarta produkter i
   butik och på www.hollywood.se. Startskottet går kl. 24.00 i natt, torsdag och gäller i 24-timmar på webben och under hela fredagen i sina butiker.

  • Julerbjudanden!

   Varje dag fram till julafton är det lucköppning på hollywood.se med unika och förmånliga erbjudanden. Kl. 09.00 presenterar de dagens produkt och för varje dag fyller de på med fler erbjudanden, gäller så långt lagret räcker fram till 25 december.

  • 10% rabatt!

   Vid köp av bräda och bindning får du 10% rabatt och en gratis Hollywood boardbag på köpet! Värde 599 kr!

  • Minst 50% rabatt!

   Nu är det minst 50% rabatt på alla snowboards, boots, bindningar, goggles, hjälmar, och skydd m.m. Det är dessutom fri frakt när du köper över 299 kronor!

  • Minst 60% rabatt!

   Just nu är det minst 60% rabatt på alla vinterjackor och snowkläder. Det är dessutom fri frakt när du köper över 299 kronor!

  • Få Wesc-hörlurar!

   Just nu får du med ett par läckra hörlurar från WeSC när du gör en beställning på 1000 kronor eller mer.

  • 20% rabatt hos Hollywood!

   Midsommaren är på ingång och det firar Hollywood med att ge dig 20% rabatt på alla skor, shorts, byxor och streetjackor! Du får även 15% rabatt på alla longboards förutom de från märket Loaded.

  • Spara upp till 80%

   Hollywood har fyllt upp sin outlet med mängder av nya produkter! Handla kepsar, hörlurar, streetwear, skor, skates m.m. till minst 40% rabatt! Fynda dina nya favoriter till ett kanonpris innan det är slutsålt!

  • Upp till 50% hos Hollywood!

   Vad sägs om 40 % rabatt 18 - 20 juli, 45 % rabatt 21 - 23 juli OCH hela 50 % rabatt från och med den 24 juli? Sommarrean är igång och det med fantastiska priser - fynda den där tröjan idag, eller våga vänta till priset sänks ytterligare! Rea på streetwear, sneakers & accessoarer!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Hollywood och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!