Homeme rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Homeme för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Homeme!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Homeme kampanj-avdelning med mängder av utmärkta hushållsprodukter till ett kraftigt reducerat pris!

Använd din rabattkod hos HomeMe på detta sätt

Det är alltid smart att utnyttja rabattkoder, speciellt om du vill kunna köpa fina inredningsprodukter. De allra finaste sakerna för ditt hem kostar oftast en hel del men med en rabattkod kan du få ned priset! Följ instruktionerna nedan:

 1. Välj ut den rabattkod du vill använda och klicka på VISA RABATTKOD.
 2. Anteckna koden eller kopiera den med datorn.
 3. Surfa in på HomeMe och bli inspirerad av alla snygga produkter.
 4. Dröm dig bort för en stund, välj ut dina favoritprodukter och lägg till dessa i varukorgen.
 5. Gå till kassan för att kunna aktivera rabattkoden.
 6. Fyll i rabattkoden du hittade hos oss på fältet Kampanj- och rabattkod.
 7. Aktivera koden, skrolla nedåt för att fylla i dina person- och betalningsuppgifter.
 8. Vänta den korta tid det tar för paketet att komma hem.
 9. Slit upp paketet och låt dina nya inredningsprylar förgylla ditt hem.

Svårare än så är det inte!

Fyll i rabattkod hos Homeme

HomeMe och deras inredningsprodukter

Känner du för att förnya ditt hem? Tycker du att din nuvarande inredning är lite tråkig och att den kan behöva piffas upp lite? Då är HomeMe perfekt för dig. Hos HomeMe hittar du produkter till hemmet från flera kända märken, exempelvis Iitalla, Filippa K, Dualit och Alessi m.m. Deras sortiment är varierat och består av produkter med en klassisk design till de allra senaste trenderna. Inom alla avdelningar kan du hitta tidlösa klassiker eller nya trendiga produkter. HomeMes stora inköpsvolymer resulterar i att de kan pressa priserna och hålla en prisnivå som är omkring 20 till 40 procent billigare än i din vanliga butik!

Företaget har ett eget lager där de lagerhåller alla volymprodukter, vilket leder till att de levereras snabbare. HomeMe tar löpande in alla nyheter, så att du kan hitta de mest populära produkterna på marknaden och skulle du ändå inte hitta en speciell produkt, kan du skicka en förfrågan om den till kundservice.

Målet hos HomeMe är att ha en fullsorterad heminredningsavdelning, där du kan hitta precis allt inom hemdesign till ett mycket bra pris. Det är ett ständigt pågående arbete att hitta de rätta priserna, minska leveranstiderna och skicka alla försändelser inom 7 arbetsdagar!

Det finns flera sätt att få ett bättre pris när du handlar hos HomeMe. Förutom att du kan gå in på vår sida för att hitta de senaste rabattkoderna och kampanjerna kan du även gå med i deras nyhetsbrev för att få specialerbjudanden och nyheter direkt till din elektroniska brevlåda.

Gå till Homeme→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt på kastruller!

   Hos HomeMe får ni nu 20% rabatt på köksverktyg från serien Rotisser Steel av Hackman.

  • 40% rabatt på glas!

   Just nu får du whiskyprovarglas tillverkad av The Glencairn Glass för endast 119 kr (värde 199 kr)!

  • 25% rabatt på Höganäs!

   Just nu får ni 25% rabatt på vacker porslin från Höganäs. Fyll dina hyllor med snygga och bra produkter till ett fantastiskt pris, redan idag!

  • 30% på köksprodukter!

   Hos HomeMe får du nu 30% rabatt på valda produkter från Gense! Passa på att fynda bland jättebra köksknivar och bestick till fantastiska priser!

  • 20% rabatt på Essence-glas!

   Just nu får du vackra glas från Iittala’s serie Essence med hela 20% rabatt! Fyll hyllorna med snyggt glas från Homeme till fantastiska priser!

  • 20% rabatt på Global!

   Just nu får du 20% rabatt på knivar och bestick från Global! Så passa på att fynda redan idag. Varför inte ge bort i julklapp?

  • 25% rabatt på matsilver!

   Just nu får du 25% rabatt på hela Homeme’s sortiment av matsilver från Mema/GAB. Så passa på att fynda på vackra bestick till ett kraftigt reducerat pris!

  • 25% rabatt på glas!

   Hos HomeMe får du just nu 25% rabatt på dricksglas från serien Aino Aalto av iitala! Så passa på att fynda lite till ett kraftigt reducerat pris!

  • 50% rabatt på presskanna!

   Just nu har Homeme kampanj på presskanna från Bialetti med hela 50% rabatt!

  • 50% rabatt på Bellman!

   Nu har Homeme kampanj på bestick och stekpanna från Bellman med hela 50% rabatt!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Homeme och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!