hoppa rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till hoppa för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Slipp stress med hoppa!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Undvik långa köer och stressen över att hitta en taxi! Boka flygplatstransfer med hoppa i stället! Välj fordon, boka online och din chaufför står och väntar vid ankomst!

Vi hjälper dig använda rabattkod hos Hoppa

Vill du boka en bil till och från flygplatsen? Med Hoppa kan du enkelt boka både privat transfer, transferbuss och mycket mer. Använd dessa instruktioner för att få ett bättre pris:

 1. Klicka på en rabattkod här på sidan.
 2. Anteckna rabattkoden.
 3. Gå in på Hoppa.com.
 4. Ange din resrutt.
 5. Fortsätt till kassan och skrolla ned.
 6. Lägg till kampanjkod i rätt fält och klicka på knappen "uppdatera".
 7. Fortsätt med din bokning precis som vanligt.

Det finns många fördelar med att förbereda sin transfer tidigt. Du slipper tänka så mycket på hur du ska ta dig från flygplatsen till hotellet eller tvärtom. Använd dig av rabattkoderna och alla erbjudanden som vi på Kampanj.com har samlat för att kunna boka din transfer billigare.

Hoppa Rabattkod

Hoppa minskar resestressen

Att resa är alltid kul men det finns många saker att hålla reda på. En av dessa saker är resan från flygplatsen till din destination. Med hjälp av Hoppa kan du ordna så att du smidigt kommer iväg när du väl har landat. De erbjuder tre olika transfermetoder, dessa är:

 • Buss
 • Skåpbil
 • Personbil

Du kan även välja att åka i en personlig transferbil där chauffören tar emot dig och din partner och kör er till ert hotell eller boende.


Boka transfer redan idag

När du använder dig av Hoppa.com kan du själv välja vilken typ av transfer du vill ha. Ange bara vart du anländer, vart du ska samt vilka datum du är reser så sköter Hoppa resten.

Gå till hoppa→
 • Utgångna kampanjer

  • Sommarrabatt 25 %

   Missa inte chansen till riktigt billig transfer. Just nu upp till 25 procent rabatt hos Hoppa.

  • 30% på alla transfers!

   Passa på att boka transfer hos hoppa! Fram till den 30/6 får du 30% på alla transfers.

  • 25% på transfer!

   Med denna kod får du 25% rabatt hos Hoppa! Erbjudandet gäller hela juli månad.

  • Spara 25% på transfer!

   Just nu får du 25% rabatt på flygtransfer med hoppa!

  • 25% på transfer!

   Under oktober månad får du 25% rabatt när du bokar transfer med hoppa!

  • Spara upp till 40%

   Januarirea hos hoppa med möjlighet att spara upp till 40%!

  • 30% på transfer!

   Boka nu och få 30% rabatt på flygplatstransfers!

  • 30% på transfer!

   Boka nu och få 30% rabatt på flygplatstransfers!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från hoppa och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!