I Amsterdam rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till I Amsterdam för 2021. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 kr bonus + tillbaka hos I Amsterdam!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du tillbaka på ditt köp hos I Amsterdam. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

Upptäck Hollands huvudstad med Amsterdam City Card.

Gå till I Amsterdam→
 • Utgångna kampanjer

  • Upptäck Amsterdam!

   Gör det mesta av ditt besök i Amsterdam med Amsterdam City Card! Du får inträde till stadens museum, åker gratis med lokaltrafiken och mycket mer!

  • Upp till 150 kronor rabatt!

   Nu får du 50 kronor rabatt på 24- och 48-timmars City Cards, 100 kronor rabatt på 72-timmars City Cards och 150 kronor rabatt på 96- och 120-timmars City Cards.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från I Amsterdam och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!