Inky

Här hittar du färska kampanjer till Inky för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos Inky och hundratals andra kända butiker!

  5%
 • Till kampanjen →

  Hitta rätt bläck & toner!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Inky är det lätt att hitta rätt bläck och toner för din skrivare. Välj bland mängder av varumärken!

Inky är en webbutik som erbjuder dig bläck och toner till konkurrenskraftiga priser. Du har möjligheten att betala med kort, mot postförskott eller genom direktbetalning via bank.

Gå till Inky→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt på kontorsprodukter

   Just nu är det 10% rabatt på alla kontorsprodukter hos Inky.

  • 10% rabatt

   10% rabatt på inkys egna bläck och toner

  • 10% på kontorsmaterial!

   Just nu får du 10% rabatt på hela sortimentet av kontorsmaterial hos Inky!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Inky och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!