Interhome rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Interhome för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Boende i sista minuten!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Ute i sista stund? Boka ditt sista minuten-boende hos Interhome och spara upp till en tredjedel av priset!

 • Till kampanjen →

  Boka nu - få rabatt!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Bokar du dit semesterboende tidigt via Interhome kan du spara upp till 33%!

 • Till kampanjen →

  Finn ditt semesterboende!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  En stuga i alperna eller en lägenhet i en sprudlande storstad? Oavsett vad du är ute efter är chansen stor att du hittar det hos Interhome! Här finns över 33 000 semesterbostäder registrerade.

 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 3,5 % tillbaka hos Interhome!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 3,5 % tillbaka på ditt köp hos Interhome. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  3,5 %

Interhome erbjuder uthyrning av semesterbostäder. I dag finns över 33 000 olika hus och lägenheter i 31 länder att välja bland.

Gå till Interhome→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Interhome och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!