Intima.se rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Intima.se för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fynda här!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte Intimas fyndhörna med prissänkta produkter!

Intima är en av Sveriges äldsta och största onlinebutiker inom sexleksaker. I sortimentet finns leksaker för både kvinnor och män och det för omgående leverans.

Gå till Intima.se→
 • Utgångna kampanjer

  • Leksaker till låga priser!

   I fyndhörnan hos Intima.se hittar du sexleksaker för otroliga priser!

  • Missa inte dagens nyheter!

   Missa inte de senaste nyheterna från Intima! Här finns vuxenleksaker, underkläder och kondomer.

  • Just nu 20% rabatt på hela sortimentet på Intima.s

   Rabattkod för Intima.se. Just nu 20% rabatt på hela sortimentet på Intima.se. Rabattkod behöver inte anges. Rabatten gäller ej på redan rabatterade varor. Erbjudandet gäller till och med hela midsommarhelgen!

  • 20% på alla underkläder!

   Just nu 20% rabatt på alla underkläder hos Intima! Rabatten dras i kassan.

  • 15-års jubileum på Intima. Just nu 20% rabatt på h

   Rabattkod för Intima.se. 15-års jubileum på Intima. Just nu 20% rabatt på hela sortimentet! - Gäller på ordinarie priset t.o.m. sönd. 26 maj. (ingen kampanjkod behöver anges)

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Intima.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!