KidsBrandStore.se rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till KidsBrandStore.se för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 4% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 4% återbäring på hela köpet hos KidsBrandStore.se och hundratals andra kända butiker!

  4%
 • Till kampanjen →

  15% rabatt hos KidsBrandStore!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  När du går med i KidsBrandStore’s nyhetsbrev får du en kod som ger dig 15% rabatt på hela din beställning!

  15%
 • Till kampanjen →

  Fynda hos KidsBrandStore!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Skulle du vilja fynda snygga barnkläder till ett kraftigt reducerat pris? Här finner du KidsBrandStore’s stora outlet avdelning!

Hur du utnyttjar din rabattkod hos KidsBrandStore

Vill du använda dig av en erbjudandekod gör du så här:

 1. .Gå till den kampanj du vill ta del av och klicka fram den aktuella koden via rutan VISA RABATTKOD.
 2. Spara rabattkoden och klicka dig vidare till KidsBrandStore.se. Du hittar en direktlänk lite längre ned på denna sida.
 3. Välj ut dina varor i webbutiken och lägg dem i shoppingbagen.
 4. När du känner dig redo att beställa klickar du på knappen TILL KASSAN, som du hittar i övre högra hörnet av webbshoppen.
 5. Väl inne i kassan har du din varukorg överst och strax därunder ser du ett fält med texten RABATTKOD. Fyll i koden du hämtade hos kampanj.com här och klicka sedan på Verifiera rabattkod.
 6. Kontrollera att rabatten har blivit avdragen, komplettera dina uppgifter och klicka sedan på Slutför köp.
 7. Din beställning är färdig och du får snart hem dina extra prisvärda barnplagg från KidsBrandStore!

Kidsbrandstore rabattkod

KidsBrandStore – barn- och tonårsmode online

KidsBrandStore.se öppnade 2011 och drivs av västeråskillarna Peter Markstedt och Mikael Arnåsen, som också grundade företaget. Sedan bolaget eEquity gick in som delägare under 2016 har KidsBrandStore börjat utöka verksamheten med fysiska butiker, men fokus ligger fortfarande på webbutiken, som erbjuder ett brett utbud av märkeskläder och skor för barn och ungdomar. I sortimentet finns mängder av kända varumärken, såsom Diesel, Ralph Lauren och Converse. KidsBrandStore samarbetar också med olika celebriteter och deras barn för att utveckla egna varumärken – bland annat WAY.INK, med Laila Bagge och sonen Liam Pitts. Vill du handla deras kreationer till ett extra bra pris? Plocka då upp en rabattkod på kampanj.com innan du lägger din beställning!

Gå till KidsBrandStore.se→
 • Utgångna kampanjer

  • 60% rabatt på t-shirts!

   På KidsBrandStore får du upp till 60% rabatt på över 600 olika t-shirts! Så passa på att fynda bland mängder av snygga barnkläder till ett kraftigt reducerat pris!

  • 60% rabatt på barnskor!

   Fram tills den 13:e April får du upp till 60% rabatt på alla skor hos KidsBrandStore.se! Kampanjen gäller endast under ett par dagar så passa på att fynda redan idag!

  • 20% rabatt hos KidsBrandStore!

   Bara idag får du 20% rabatt på alla nyheter hos KidsBrandStore.se när du anger rabattkoden i kassan! Erbjudandet gäller endast idag så passa på!

  • 50% rabatt på t-shirts!

   Just nu får du upp till 50% rabatt på hela KidsBrandStore.se sortiment av T-shirts! Fynda bland över 600 modeller till ett kraftigt reducerat pris!

  • 50% rabatt på Levis!

   Endast idag får du upp till 50% rabatt på hela KidsBrandStore’s sortiment av barnkläder från Levis!

  • 3 till priset av 2!

   Endast idag får du 3 till priset av 2 på alla accessoarer, solglasögon, väskor och plånböcker hos KidsBrandStore.se!

  • 30% rabatt på Nova Star!

   Just nu får du 30% rabatt på hela KidsBrandStore’s sortiment av barnkläder från Nova Star!

  • 25% rabatt på MarQy!

   Med KidsBrandStore.se senaste kampanj får du 25% rabatt på hela deras sortiment av kläder från MarQy!

  • 25% rabatt hos KidsBrandStore!

   Med senaste rabattkoden från KidsBrandStore.se får du 25% rabatt på hela sortimentet! Koden är giltig till och med söndag 15/6 så passa på att fynda redan idag!

  • Sommarrea hos KidsBrandStore!

   Äntligen har KidsBrandStore stora sommarrea dragits igång med upp till 60% rabatt på allt i butiken! Fynda snygga barnkläder till ett fantastiskt pris redan idag!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från KidsBrandStore.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!