KINO Shopping rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till KINO Shopping för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  15% på ditt köp!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Anmäl dig till KINO Shoppings nyhetsbrev och få 15% på ditt första köp.

  15%
 • Till kampanjen →

  Fri frakt från 800 kr!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Handla för minst 800 kronor och KINO bjuder på frakten.

  800kr
 • PENGAR TILLBAKA
 • 50 kr + 8 % tillbaka hos KINO Shopping!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos MyBonus får du 8 % tillbaka på ditt köp hos KINO Shopping. Som ny medlem får du dessutom 50 kr i extra bonus på första köpet!

  8 %

KINO Shop erbjuder sexleksaker och erotiska produkter till vuxna. Här finns allt från massageoljor och glidmedel till kläder och skor.

Gå till KINO Shopping→
 • Utgångna kampanjer

  • REA hos KINO!

   Missa inte rean hos KINO Shop med mängder av artiklar till rabatterade priser

  • Upp till 70% rabatt!

   Just nu upp till 70% rabatt hos KINO!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från KINO Shopping och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!