Klassiska Bilar

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Klassiska Bilar för 2019. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Klassiska Bilar...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

För veteranälskaren!

Klassiska Bilar prenumereraKlassiska Bilar är ett magasin från Teknikens Värld med fokus på ja, klassiska bilar! Här får du alltid ett nummer fyllt till bredden av veteranbilar från 50-, 60- och 70-talen, mängder av tester, guider och tips. Läs om spännande resmål, tävlingar, auktioner och unika samlingar samt få inspiration och vägledning till ditt nästa "klassiker-köp".

Prenumerera på Klassiska Bilar

Som prenumerant på Klassiska Bilar får du ett nytt nummer hem tio gånger om året. Kliar det i fingrarna redan nu kan du kika in erbjudandena ovan med fina premier på köpet. Du kan bland annat få med kockknivar, smartwatch och verktygslådor.

Kan du inte få nog av bilar är en prenumeration på Teknikens Värld också ett definitivt måste! 

Klassiska Bilar tidningserbjudande Klassiska Bilar erbjudande

 • Utgångna kampanjer

  • 4nr + Smartwatch & verktygsset

   Nu får du fyra nummer av Klassiska Bilar samt en Smartwatch och ett verktygsset för endast 129 kronor + porto!

  • 4 nr + ficklampa & verktygsset

   Nu får du fyra nummer av Klassiska Bilar samt en ficklampa i titan och ett verktygsset för endast 129 kronor + porto.

  • 4 nr + ficklampa & plånbok

   Nu får du fyra nummer av Klassiska Bilar samt en ficklampa och en plånbok för endast 149 kronor + porto.