Knivbrev rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Knivbrev för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 25 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 25 Kr återbäring på hela köpet hos Knivbrev och hundratals andra kända butiker!

  25 Kr
 • Till kampanjen →

  Nyslipade knivar inom 48h!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Slipa dina knivar enkelt med Knivbrev! Du får tillbaka dina knivar inom 48 timmar!

Skicka in dina slöa knivar och få dem professionellt slipade! Snabba leveranser och möjlighet till rekommenderad frakt. Välj själv hur många knivar och hur många gånger per år du önskar service.

Så här gör du för att aktivera rabattkoden hos Knivbrev

Att aktivera rabattkoden hos Knivbrev är superenkelt. Följ bara instruktionerna nedan:

 1. Välj din rabattkod genom att klicka på VISA RABATTKOD-knappen.
 2. Vi kommer nu att visa rabattkoden i ett nytt fönster.
 3. Memorera den, skriv ned den eller kopiera koden direkt med hjälp av ctrl+c.
 4. Ta dig vidare till Knivbrev.se.
 5. Du kan direkt ange hur många knivar du vill slipa, gör det.
 6. Fyll i alla fält och ange din rabattkod vid fältet under "Eventuell kampanj/presentkortskod".
 7. Beställ ditt brev från Knivbrev.

Det var allt du behövde göra för att få ned priset hos Knivbrev! Nu behöver du bara vänta på leveransbrevet från Knivbrev. Lägg dina slöa knivar i brevet och skicka iväg med posten. Det tar inte lång tid innan du får tillbaka dina vassa knivar, redo att ta sig an alla möjliga kulinariska utmaningar!

Presentkortskod / rabattkod hos Knivbrev

Knivbrev och deras vässande tjänst

Knivbrev erbjudet en väldigt enkel tjänst. Du kan skicka in dina slöa knivar och få dem professionellt slipade! Det finns inget värre än att försöka skära upp sina råvaror med en slö kniv. Vissa knivar är så slöa att det skulle gå bättre att skära med en smörkniv. Gör det enkelt för dig själv och använd Knivbrevs slipande tjänster för att alltid ha riktigt vassa knivar hemma. Knivbrev erbjuder PRO-slipning och SHARP-slipning. Dessa kan du utföra:

 • Som en engångsslipning
 • Som ett abonnemang med två slipningar per år
 • Som ett abonnemang med en slipning per år

PRO-slipning är, precis som namnet antyder, professionell slipning för professionella kockknivar. Vanliga knivar kan med fördel använda sig av SHARP-slipningen. Se till att dina knivar alltid är vassa genom att använda dig av Knivbrev. Med hjälp av de rabattkoder och de erbjudanden du hittar hos oss kan du dessutom få ned priset en del. Perfekt för den som vill prova på först!

Gå till Knivbrev→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% på första slipningen!

   Få 20% rabatt på första slipningen när du anmäler dig till Knivbrev. Erbjudandet gäller ej engångsslipning. Ange kampanjkod.

  • 20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

   20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

  • 20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

   20% rabatt på prenumerationer hos Knivbrev.se

  • Nöjd-kund-garanti!

   Nöjd-kund-garanti hos Knivbrev!

  • 30% på första slipningen!

   Knivbrev firar Black Friday med 30% på din första slipning. Gäller kunder som beställer Knivbrev minst en gång per år och ej engångsslipningar.

  • 20% på första slipningen!

   I november får du 20% rabatt på den första slipningen när du beställer minst en slipning per år. Erbjudandet gäller ej engångsslipningar.

  • 25% på slipning!

   Nu får du 25% rabatt när du beställer sliptjänster av Knivbrev. Erbjudandet gäller ej engångsslipningar.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Knivbrev och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!