Körkort.se

Här hittar du färska kampanjer till Körkort.se för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Visa rabattkod →

  15% hos Körkort.se!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  De som följer Körkort.se på Facebook får nu 15% rabatt på alla beställningar när de anger rabattkoden i kassan!

  15%

körkort.se är den perfekta portalen för dig som ska skaffa körkort. Här kan du lära dig allt om olika fordon och körkort samt lära dig all teori online. Du får även tips och kan läsa recensioner om olika körskolor och trafikskolor runt om i landet. Har du svårt att lära dig all teori som du behöver kunna så är det lätt att skapa ett konto och göra olika tester online. Körkort.se ger dig chansen ta del av ett forum med många kunniga användare som besvarar de frågor som du har runt körkort. Du kan även köpa presentkort direkt på sidan och ge bort till en körkortssugen person.

Gå till Körkort.se→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   10% rabatt på körkort.se med rabattkod!

  • 16% rabatt hos Körkort!

   Med Körkort.se nya rabattkod får du 16% rabatt på hela din beställning!

  • 20% rabatt hos Körkort!

   Under påskhelgen får du 20% rabatt när du köper medlemskap hos Körkort.se! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • Valborgskampanj på Körkort.se!

   Nu har Körkort.se valborgskampanj med hela 18% rabatt på sina medlemskap! Kampanjen gäller endast under en kort tid så passa på!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Körkort.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!