Kortio

Här hittar du färska kampanjer till Kortio för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Hitta rätt kort för dig!

  Gäller t.o.m. 2020-12-31

  Kortio gör det enkelt att välja rätt kreditkort! In och gör testet i dag och få reda på vilket som fungerar bäst för dig.

 • 50 kr bonus + 120 Kr tillbaka hos Kortio!

  Aktuell kampanj. Gäller just nu!

  Hos Cashbackshopping.se får du 120 Kr tillbaka på ditt köp hos Kortio. Gå med gratis så får du 50 kr i bonus på första köpet!

  120 Kr

Kortio samlar alla Sveriges kreditkort på en och samma plats och gör det enkelt att finna rätt kort för just dig!

Gå till Kortio→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Kortio och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!