Lace rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Lace för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Lace...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

LACE Lingerie är specialister inom större BH kupor och underkläder. Vi är nog den största aktören i Europa inom denna nisch. LACE grundades 1987 och kom online år 2000. Idag säljer LACE till Skandinavien, Tyskland och Benelux. Underkläder och badkläder i D-K kupa (underband i storlek 60-95 cm). Vi säljer stora internationella varumärken såsom Primadonna, Freja, Triumph, Marie Jo, Chantelle, Panache, Curvy Kate, Wonderbra samt vårt eget varumärke LACE Design.

Gå till Lace→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt vid köp över 600 KR

   Fri frakt vid köp över 600 KR.

  • 15% rabatt på prissänkta

   15% rabatt på redan prissänkta artiklar
   Rabattkod: xtrasale15

   I varukorgen: Fyll i din rabattkod i fältet för rabattkod
   och klicka sedan på aktivera. Gäller t.o.m. 2017-01-31.
   Endast en rabattkod kan användas per beställning.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lace och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!