Lägenhet.se

Här hittar du färska kampanjer till Lägenhet.se för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  10 kr rabatt!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  10 kr rabatt på nytt medlemskap via Facebook

  10kr

Lägenhet.se är ett verktyg för att lättare hitta lägenhet. Det finns ett stort kontaktregister över hyresvärdar i hela Sverige och i storstäderna kan man prenumrera på “Bostad-direkt” lägenheter via SMS. Man kan även lägga in en önskar-hyra annons. Medlemskapet betalar man för en månad.

Gå till Lägenhet.se→
 • Utgångna kampanjer

  • 40 kr rabatt!

   Med denna rabattkod erhåller ni 40 kr rabatt på alla medlemskap på Lägenhet.se. Perfekt för dig som söker bostad.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lägenhet.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!