Lavastore rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Lavastore för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Lavastore...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Lavastore öppnades år 2004. Butiken erbjuder designkläder av bästa kvalitet och inriktar sig främst mot streetwear-kläder, men du kan hitta allt från festkläder till en varm dunjacka. Deras mål är att snabbt och enkelt kunna erbjuda det rätta modeplagget från ett stort och välfyllt sortiment. Plaggen kommer från de största varumärkena och det finns produkter för både honom, henne och barn. I över tio år har Lavastore samarbetat med sina största leverantörer, som WeSC, DC, Carhartt och Rip Curl. Fynda bland ett stort utbud av varumärken och få alltid fri frakt om du handlar för över 400 kronor. De erbjuder även snabba leveranser.

Gå till Lavastore→
 • Utgångna kampanjer

  • Outlet hos Lavastore!

   Här finner du Lavastore’s outlet-avdelning med mängder av snygga märkeskläder till kraftigt reducerade priser! Fynda kläder från snygga märken som WeSC, Denim, Lee, med mera!

  • 30% rabatt på Hunkydory!

   Hos Lavastore får du just nu 30% rabatt på hela deras sortiment av kläder från Hunkydory!

  • Kampanj på Converse!

   Lavastore har nu dragit igång en stor kampanj på hela sitt sortiment av skor och sandaler från Converse! Så passa på att fynda sommarens skor till ett kraftigt reducerat pris!

  • 20% rabatt hos Lavastore!

   Med senaste rabattkoden får du 20% rabatt på hela Lavastore’s sortiment! Passa på att fynda nya snygga kläder till ett kraftigt reducerat pris redan idag!

  • Mid Season Sale hos Lavastore!

   Ta del av Lavastore’s Mid Season Sale med hela 40% rabatt på utvalda herrkläder!

  • 20% rabatt på Desigual!

   Just nu får du 20% rabatt på hela sortimentet från Desigual!

  • 20% rabatt!

   Ange rabattkoden i kassan så får du 20% rabatt!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lavastore och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!