Ledgiganten rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Ledgiganten för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Ledgiganten...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Aktivera din rabattkod hos Ledgiganten så här

Ledgiganten är en webbshop som säljer riktigt bra LED-belysning och du kan välja bland ett mycket stort sortiment. Då och då dyker det upp rabattkoder och kampanjer hos Ledgiganten som du kan använda för att handla billigare. Så här enkelt är det:

 1. Börja med att välja det erbjudande du vill se eller kopiera rabattkoder om du hittat några du intresserar dig för.
 2. Inne hos Ledgiganten kan du nu se de prisnedsatta varorna eller shoppa andra produkter.
 3. När du är färdig kan du gå till betalsidan.
 4. Om du skrollar ner en bit på betalsidan finns det en ruta ”Rabattkod”, fyll i den kod du fått från oss och klicka på ”Använd rabatt” om du är redo, då reduceras priset.
 5. Betala därefter i vanlig ordning och invänta ditt paket.

Ledgiganten Rabattkod

Miljövänligt och prisvärt

Hos Ledgiganten kan du tvivellöst hitta belysning som passar dig och din bostad. Här finns inte bara inomhusbelysning, du kan även hitta trevlig utomhus- och trädgårdsbelysning med LED. LED är ett miljösmart val eftersom lamporna räcker otroligt länge. Några andra fördelar är:

 • Ger ifrån sig lite värme vilket innebär att LED-belysning kan användas även i trängre utrymmen.
 • Tillverkas helt utan kvicksilver och andra farliga tungmetaller.
 • Kan användas även under 35 minusgrader.

Hos Ledgiganten kan du beställa allt från taklampor och vägglampor till bordslampor, golvlampor och fönsterlampor, samtliga av hög kvalitet.


Håll koll på nya erbjudanden

Om du också gillar att fynda när du handlar kan vi varmt rekommendera att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Genom att göra det kommer du få reda på när en ny kampanj hålls eller när det kommit nya rabattkoder hos Ledgiganten och många fler!

Gå till Ledgiganten→
 • Utgångna kampanjer

  • Utförsäljning!

   Utförsäljning hos Ledgiganten! Fynda belysning till riktigt låga priser.

  • Erbjudanden på belysning

   Missa inte veckans erbjudanden på belysning hos Ledgiganten!

  • Kampanj på dimbar spotlight!

   Just nu Dimbar LED-Downlight för endast 199 kronor! Nedsänkt från 349:-. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Ledgiganten och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!