Lekmer rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Lekmer för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Lekmer och hundratals andra kända butiker!

  2%

Så här tillämpar du en kampanjkod hos Lekmer

 1. För att ta del av en rabattkod gör du följande:
 2. Klicka på textrutan VISA RABATTKOD intill den kampanj du vill använda dig av.
 3. Se till att spara den aktuella koden – du måste ange den i kassan hos Lekmer för att erhålla din rabatt.
 4. För att komma direkt till Lekmer.se kan du klicka på länken lite längre ner på denna sida. Välj ut produkterna du vill köpa i webbutiken och placera dem i din varukorg genom att klicka på Köp nu.
 5. När du vill gå vidare med beställningen klickar du på TILL KASSAN.
 6. I kassan, precis under produktlistan, finns en ljusblå länk med texten VÄRDECHECK ELLER RABATTKOD. Klicka på den så öppnas en ruta där du kan fylla i din sparade kod från kampanj.com.
 7. Kom ihåg att trycka på Aktivera så att rabatten registreras innan du fyller i resten av beställningsformuläret och klickar på Genomför köp.
 8. Eftersom du handlade med en kampanjkod fick du precis extra mycket kul för pengarna!

Använd rabattkod hos Lekmer

Lekmer.se – en lekfull jätte

Lekmer.se öppnade 2006 och är idag en av de största nätbutikerna för leksaker i Norden. Precis som väntat är webbutiken också fylld till bredden med lekfull inspiration, men den känns samtidigt stabil, trygg och lättanvänd. Kanske inte är så konstigt med tanke på att sajten drivs av e-handelsjätten Qliro Group, som även ligger bakom välkända CDON. Och Lekmer är inte bara störst på leksaker. Här finns allt en barnfamilj kan tänkas behöva, inklusive barnvagnar, kläder, skor och barnmöbler. Så nästa gång du behöver köpa något till barnen – passa på att göra det hos Lekmer. Men glöm inte att hämta en rabattkod på kampanj.com först!

Lekmer.se är en del av CDON Group. Att ha hela CDON-koncernen bakom sig är en otroligt stor fördel för en e-handel. Det finns en mängd olika marknadsföringsstrategier och fraktavtal att tillgå som gör att priset ut till dig som slutkund blir ännu lägre än det annars hade blivit. Behöver du någonting till barn? Då är Lekmer.se helt perfekt.

Gå till Lekmer→
 • Utgångna kampanjer

  • 100 kr rabatt!

   100 kr rabatt vid köp över 600 kr

  • 10% rabatt!

   Lekmer har 10% rabatt på ALLA leksaker hela veckan. Använd rabattkoden nedan.

  • Kampanj lego!

   Kampanj på kreativa klossar, fynda med upp till 50% rabatt!

  • Kampanj lego!

   Passa på att köp lego hos Lekmer, upp till 36% rabatt!

  • 100 kr rabatt!

   Med den här rabattkoden får du 100 kr rabatt när du handlar för minst 600 kr.
   Gäller till 2012-12-31

  • 100 kr rabatt!

   Handla för 600 kr - få 100 kr rabatt med rabattkoden! Gäller endast till 31/1 - 2013

  • 20% rabatt!

   Få 20% rabatt på utvalt sortiment från Carena. Använd rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 20% rabatt!

   Få 20% rabatt på utvalt sortiment från Besafe. Använd rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 100 kronor rabatt!

   Just nu får du 100 kronor rabatt vid köp över 600 kronor, gäller dock inte på Lego, tv-/pc-/mac-spel eller enligt info på respektive produktsida. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Spara upp till 80%

   Ta del av Lekmers stora sommar-rea med upp till 80% rabatt! Passa på att handla roliga leksaker till barnen till ett billigt pris.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lekmer och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!