Leksaksjätten rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Leksaksjätten för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Ge bort LEGO!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  LEGO går alltid hem! Hos Leksaksjätten finns ett stort utbud av favoritleksaken!

 • Till kampanjen →

  Fynda leksaker!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Kika in Leksaksjättens fyndhörna för leksaker till riktiga superpriser!

 • 1% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 1% återbäring på hela köpet hos Leksaksjätten och hundratals andra kända butiker!

  1%

Vi är den nya generationens leksaksbutik på nätet. Vår webbshop är full av roliga, spännande och utvecklande leksaker för barn i alla åldrar. Hos oss shoppar du snabbt, smidigt och enkelt. Bakom Leksaksjätten.se står företaget Leksaksjätten i Sverige AB. Vi är ett glatt gäng med lång erfarenhet inom detaljhandel, IT, E-handel och framförallt leksaker.

Gå till Leksaksjätten→
 • Utgångna kampanjer

  • Trendiga prylen hittar du här!

   På jakt efter en Fidget Spinner? Då har du kommit rätt! Hos Leksaksjätten finns ett brett utbud av sommarens hetaste pryl.

  • 50% på Fidget Spinners...

   50% på Fidget Spinners

  • 25% på alla Halloweenprodukter!...

   25% på alla Halloweenprodukter!

  • Halva priset!

   Nu får du 50% rabatt på Stiga, Melissa and Doug samt Fidget Spinners.

  • 20% på Playmobil!

   Nu får du 20% rabatt på allt från Playmobil!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Leksaksjätten och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!