Lensme

Här hittar du färska kampanjer till Lensme för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 4% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 4% återbäring på hela köpet hos Lensme och hundratals andra kända butiker!

  4%
 • Till kampanjen →

  Brett utbud av linser!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Lensme finner du ett av de bredaste sortimenten av kontaktlinser på den europeiska marknaden. In och hitta dina favoriter nu!

Lensme är hem till ett av Europas största utbud av kontaktlinser. Här finns de flesta välkända märken - och det till extra bra pris.

Gå till Lensme→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt från 499 kr!

   Handla för minst 499 kronor och LensMe bjuder på fraktkostnaden!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lensme och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!