Lenson rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Lenson för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 4% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 4% återbäring på hela köpet hos Lenson och hundratals andra kända butiker!

  4%

Hur man använder en rabattkod till Lenson från Kampanj.com

 1. Välj den rabattkod som du vill använda vid ditt köp på LensON.se
 2. Tryck på rutan där det står VISA RABATTKOD
 3. Ett nytt fönster kommer nu att öppnas där koden till rabatten visas, ANTECKNA den
 4. När du handlat klart dina produkter på Lenson.se klickar du på DIN KUNDVAGN 
 5. I DIN KUNDVAGN så står det Har du en rabattkod? med en tillhörande ruta där det står Fyll i rabattkod
 6. Fyll i den rabattkod som du fått från Kampanj.com och klicka därefter på LÄGG TILL så dras rabatten av automatiskt från din kassa
 7. Du har nu använt en rabattkod från Kampanj.com och därmed fått ett bättre pris på din beställning

rabattkod Lenson

LensOn

Behöver du linser? Eller kanske glasögon? I så fall bör du spana in sidan Lenson.com. Här kan du hitta allt som du behöver när det kommer till linser, färgade linser, glasögon och solglasögon. Konceptet är mycket enkelt. Du beställer det du behöver och får det hemskickat till dig tryggt, smidigt och säkert. LensOn arbetar med alla ledande internationella tillverkare för att du ska få så bra produkter som möjligt hem i brevlådan. 

Glasögon

LensOn har ett stort utbud av märkesbågar till sina glasögon och solglasögon bland annat så erbjuder de

 1. Dolce & Gabbana
 2. Emporio Armani
 3. Oakley
 4. Ray-Ban
 5. Serengeti
 6. Versace
 7. Miu Miu 
 8. Dirty Dog 
 9. DKNY m.fl.
Linser

För dig som söker linser så erbjuder LensOn linser av hög kvalitet och av många märken. LensON erbjuder samma märken som din optiker rekommenderat. LensOn har ett gediget utbud av linser och linsvätskor och de erbjuder allt från månadslinser till dagslinser. 

I LensOn webbutik kan du snabbt och lätt manövrera fram till den typen av linser och märke som du önskar köpa. 

Några av de mest populära linserna är 

 1. Acuvue Oasys
 2. Air Optix Aqua
 3. Biofinity
 4. Biofinity Air
 5. DAILIES Aqua comfort PLUS
 6. Dailies Focus
 7. 1-Day Acuvue moist

Personalen som arbetar på Lenson har optikerkompetens och är behöriga för kontaktlinser för att säkerställa att du får så bra kvalitet som möjligt. Företaget är helt och håller transparent och du kan se på hemsidan hur det ser ut och går till när du beställt linser. Om du inte känner dig nöjd med ditt köp så har du 90 dagars fri retur.

Gå till Lenson→
 • Utgångna kampanjer

  • 100 kr rabatt!

   Just nu 100 kr rabatt på linser med rabattkod. Gäller till 31/12-2012.

  • Synundersökning!

   Hitta en lokal optiker och boka synundersökning för glasögon eller linser!

  • 4 till priset av 3!

   LensOn har nu släppt en rabattkod som ger dig 4 förpackningar av kontaktlinser till priset av 3! Passa på att fynda redan idag och glöm inte bort att ange rabattkoden i kassan för att ta del av erbjudandet!

  • Upp till 24% rabatt hos Lenson

   Lenson har nu släppt en rabattkod som ger dig, från och med 1:a December 24% och sjunker 1% om dagen! Ett erbjudande som ger fördel för den som handlar i god tid inför julen.

  • 100 kr rabatt + fri frakt!

   Med Lenson’s nya rabattkod får du 100 kr rabatt + fri frakt på hela deras sortiment av solglasögon. Så passa på att fynda bland mängder av snygga nyheter från märken som Ray-Ban, Oakley, Versace, Carrera och flera andra heta märken!

  • 20% rabatt på märkesbågar!

   Lenson har dragit igång en stor rea på som ger dig upp till 20% rabatt på märkesbågar för alla tillfällen! Ta en titt och fynda på snygga glasögon redan idag!

  • 25% rabatt på linser!

   Nu har Lenson dragit igång sin stora vårkampanj med hela 25% rabatt på linser och tillbehör!

  • 100 kr rabatt hos LensOn!

   LensOn har nu släppt en rabattkod som ger dig 100 kr rabatt + fri frakt på din beställning!

  • 25% rabatt på linser!

   Just nu får du upp till 25% rabatt på linser och tillbehör hos LensOn! Ta en titt redan idag för att ta del av erbjudandet!

  • 20% rabatt på glasögon!

   Med LensOn senaste rabattkod får du 20% rabatt på glasögon och fri frakt på linser! Detta är ett utmärkt att fylla på linslagret efter semestern eller kanske ett par nya snygga glasögon.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lenson och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!