LensWay rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till LensWay för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Solglasögon på köpet!

  Gäller t.o.m. 2019-06-30

  Sommar i luften! Det firar vi med sommarens bästa erbjudande: polariserande solglasögon (värde 495 kr) på köpet när du handlar linser för minst 650 kronor!

 • Till kampanjen →

  Ray-Ban för 995 kronor!

  Gäller t.o.m. 2019-05-31

  Lika ikoniska som de är trendiga! Just nu kostar utvalda solglasögon från Ray-Ban bara 995 kronor!

  995kr
 • Till kampanjen →

  Glasögon från 500 kronor!

  Gäller t.o.m. 2019-06-30

  Du får nu kompletta glasögon från endast 500 kronor. See more, pay less! Du får prova glasögonen hemma i lugn och ro i 90 dagar, och är du inte 100% nöjd med de får du pengarna tillbaka!

  500kr
 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos LensWay och hundratals andra kända butiker!

  5%

Linser på nätet blir allt vanligare. Lensway vill ligga i framkant och leverera det enklaste och bekvämaste sättet att införskaffa liner, glasögon och även vanliga solglasögon på. När du beställer dina linser hos Lensway så kommer dom direkt hem till dig, ofta bara dagen efter du beställt dem. Eftersom Lensway erbjuder allting som du kan tänkas behöva inom optik så hittar du allt på samma ställe, till ett mycket bra pris. Företaget startades år 2000 och har sedan dess hjälp en miljon personer att få linser hemskickade smidigt och enkelt. Nu har de många anställda, bra kundtjänst och snudd på komplett sortiment av linser och glasögon.

Gå till LensWay→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt!

   Hos Lensway får du nu gratis frakt, när du beställer 4 boxar linser eller mer!

  • Spara upp till 70% på glasögon

   Just nu har LensWay en stor höst-rea på mängder av snygga glasögon med allt inkluderat, på upp till 70% rabatt! Passa på att ta en titt på deras gigantiska rea, redan idag!

  • 10% rabatt på linser!

   Hos LensWay får du just nu 10% rabatt när du beställer 4 boxar linser. Kampanjen gälle under oktober månad så passa på!

  • Upp till 70% rabatt!

   Höstrean fortsätter med glasögon med upp till 70% rabatt! Skynda fynda snygga glasögon till fantastiska priser!

  • 300 kr rabatt på glasögon!

   Hos Lensway får du just nu 300 kr rabatt när du fyndar på höstens trendiga glasögon!  Fynda på snygga glasögon från märken som Karl Lagerfeld, Oakley och Vogue till fantastiska priser redan idag!

  • 2 st glasögon för £69

   Lensway har nu släppt en rabattkod som ger dig 2 glasögon från ett utvalt sortiment för endast £69!

  • 4 för 3 på alla linser!

   Fram tills den 16:e Februari får du 4 till priset av 3 av hela deras sortiment av linser!

  • 4 linser till priset av 3!

   Äntligen är Alla Hjärtans Dag här och för att fira detta ger LensWay 4 boxar linser till priset av 3!

  • £10 rabatt på linser!

   Just nu får du £10 rabatt när du beställer linser för £79 eller mer hos LensWay!

  • 20% rabatt på solglasögon!

   LensWay har nu släppt en rabattkod som ger dig 20% rabatt på hela LensWay’s sortiment av solglasögon! Rabattkoden gäller tills 24:e mars och anges i kassan.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från LensWay och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!