LensWay rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till LensWay för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  15% på linser & tillbehör!

  Gäller t.o.m. 2018-11-22

  Nu får du 15% rabatt på alla våra linser och tillbehör. Och du, se nu till att ha en skarpsynt och härlig vinter!

  15%
 • Till kampanjen →

  Halloweendeal - 20% rabatt

  Gäller t.o.m. 2019-04-19

  Vi firar halloween med att erbjuda linser till skrämmande låga priser! Just nu får du och alla andra av nattens varelser 13% rabatt på alla linser och tillbehör. Och du, glöm inte att vi även har kusliga partylinser som är perfekta för den här monsterhelgen. Glad halloween!

  20%
 • Till kampanjen →

  Bågar från 100kr.

  Gäller t.o.m. 2018-12-31

  Se världen med nya glasögon

  Nu erbjuder vi bågar från 100 kr och glas från 400 kr. Det innebär att du för endast 500 kr kan fixa nya glasögon i absoluta toppklass. Våra handtillverkade bågar är kvalitet rakt igenom, och våra glas kommer från Essilor Group, som är marknadsledande på området. Dessutom är våra garantier galet generösa. Äntligen har det blivit kul att köpa glasögon online. Prova själv!

  100kr
 • Till kampanjen →

  Ray-Ban klassiker för 995kr.

  Gäller t.o.m. 2018-11-22

  Lika legendariska som trendiga! Just nu kostar alla solglasögon från Ray-Ban (exkl. nyheter) endast 995 kr. Shoppa nu och skydda dina ögon med evigt trendig stil!

  995kr
 • Till kampanjen →

  15% på linser!

  Gäller t.o.m. 2018-12-13

  Med nya, fräscha linser kan du uppleva sommarens alla härliga ögonblick till fullo. Just nu får du påpassligt nog 15% rabatt på alla LensWays linser.

  15%
 • 5% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5% återbäring på hela köpet hos LensWay och hundratals andra kända butiker!

  5%

Linser på nätet blir allt vanligare. Lensway vill ligga i framkant och leverera det enklaste och bekvämaste sättet att införskaffa liner, glasögon och även vanliga solglasögon på. När du beställer dina linser hos Lensway så kommer dom direkt hem till dig, ofta bara dagen efter du beställt dem. Eftersom Lensway erbjuder allting som du kan tänkas behöva inom optik så hittar du allt på samma ställe, till ett mycket bra pris. Företaget startades år 2000 och har sedan dess hjälp en miljon personer att få linser hemskickade smidigt och enkelt. Nu har de många anställda, bra kundtjänst och snudd på komplett sortiment av linser och glasögon.

Gå till LensWay→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt!

   Hos Lensway får du nu gratis frakt, när du beställer 4 boxar linser eller mer!

  • Spara upp till 70% på glasögon

   Just nu har LensWay en stor höst-rea på mängder av snygga glasögon med allt inkluderat, på upp till 70% rabatt! Passa på att ta en titt på deras gigantiska rea, redan idag!

  • 10% rabatt på linser!

   Hos LensWay får du just nu 10% rabatt när du beställer 4 boxar linser. Kampanjen gälle under oktober månad så passa på!

  • Upp till 70% rabatt!

   Höstrean fortsätter med glasögon med upp till 70% rabatt! Skynda fynda snygga glasögon till fantastiska priser!

  • 300 kr rabatt på glasögon!

   Hos Lensway får du just nu 300 kr rabatt när du fyndar på höstens trendiga glasögon!  Fynda på snygga glasögon från märken som Karl Lagerfeld, Oakley och Vogue till fantastiska priser redan idag!

  • 2 st glasögon för £69

   Lensway har nu släppt en rabattkod som ger dig 2 glasögon från ett utvalt sortiment för endast £69!

  • 4 för 3 på alla linser!

   Fram tills den 16:e Februari får du 4 till priset av 3 av hela deras sortiment av linser!

  • 4 linser till priset av 3!

   Äntligen är Alla Hjärtans Dag här och för att fira detta ger LensWay 4 boxar linser till priset av 3!

  • £10 rabatt på linser!

   Just nu får du £10 rabatt när du beställer linser för £79 eller mer hos LensWay!

  • 20% rabatt på solglasögon!

   LensWay har nu släppt en rabattkod som ger dig 20% rabatt på hela LensWay’s sortiment av solglasögon! Rabattkoden gäller tills 24:e mars och anges i kassan.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från LensWay och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!