LevHemma.se

Här hittar du färska kampanjer till LevHemma.se för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Kampanjer hos LevHemma.se!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos LevHemma.se finner du mängder av trendig heminredning till ett bra pris! Kika in dagens kampanjer här!

LevHemma.se är en svensk heminredningsbutik på nätet. De säljer modern heminredning och design till både privatpersoner och till företag. Sortimentet består av produkter med högsta kvalitet från ledande och kända varumärken, bl.a. Newport, Menu, Eva Solo och Gense. Hos LevHemma får du alltid en personlig service från en mycket engagerad personal. De arbetar ständigt med att göra servicen bättre, så att du som kund ska bli nöjd med ditt köp.
Företaget är medlem hos, certifierat och godkänt av Trygg E-handel, som är en del av Svensk Distanshandel. Detta innebär att det är en trygg och säker webbutik. LevHemma.se erbjuder alltid fri frakt på ordrar över 450 kronor, 30 dagars öppet köp och en snabb leverans.
I webbshoppen kan du exempelvis hitta mysig inredning och modern design för alla åldrar – vuxna, barn eller baby. Du kan också finna köksprodukter och bestick till både vardag och fest, samt stämningsfulla ljuslyktor vid mörka stunder.

Gå till LevHemma.se→
 • Utgångna kampanjer

  • 25% rabatt på grillbestick!

   Förbered dig inför sommarens grillstunder med nya utmärkta grillbestick från Old Farmer nu med upp till 25% rabatt!

  • 40% rabatt på bestick!

   Just nu får du upp till 40% rabatt på bestick från Nobel! Passa på att fynda bland snygga bestick till ett kraftigt reducerat pris!

  • 20% rabatt på Newport!

   Just nu får du 20% rabatt på hela Levhemmas sortiment av Newport Collection! Fynda på brett sortiment av inredning till ett kraftigt reducerat pris!

  • 20% rabatt på handdukar!

   Fynda med LevHemma.se senaste kampanj på lyxiga handdukar, badlakan och badhanddukar från Newport, nu med hela 20% rabatt!

  • 21% rabatt på Strandväska!

   Under hela vecka 26 får du snygga Strandväska Newport Beach Bag Star för endast 329 kr! (värde 414 kr)

  • 20% rabatt på Eva Solo!

   Just nu får du 20% rabatt på snygga vinglas från Eva Solo’s!

  • 20% rabatt på Newport!

   Just nu får du 20% rabatt på hela LevHemma’s sortiment av sköna morgonrockar och filtar från Newport!

  • 20% rabatt på drinkglas

   Just nu får du 20% Rabatt på snygga whiskyglas, drinkglas och karaffer i kristall hos LevHemma.se!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från LevHemma.se och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!