Lix

Här hittar du färska kampanjer till Lix för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  • Till kampanjen →

    Plugga smartare & billigare!

    Gäller t.o.m. Tillsvidare

    Sluta bära runt på tunga böcker! Med Lix pluggar du både smartare och billigare. Börja använda de digitala läroböckerna idag!

Med Lix studerar du smartare! Lix.com är en tjänst som erbjuder digitala kursböcker med möjlighet att söka, göra anteckningar och markera. Säg hej då till tunga böcker!

Gå till Lix→
  • Rabattkoder

    Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Lix och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!