Loopia Webbhotell rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Loopia Webbhotell för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från Loopia Webbhotell...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Loopia Webbhotell

En egen hemsida med en egen domän är viktigt för dig som har företag. Du vill ju att dina kunder ska kunna hitta dig, kontakta dig och även se dina tjänster. Hos Loopia Webbhotell kan du skapa din egen domän och även ta del av deras webbhotell. Innan du beställer tjänster kan du kolla in vår lista nedanför, här finns stora chanser att du hittar ett bra erbjudande, en förmånlig kampanj eller en rabattkod. För att utnyttja en av våra rabattkoder kan du göra så här:

 1. Hitta ett erbjudande eller en rabattkod i listan.
 2. Anteckna din rabattkod eller kopiera den.
 3. Lägg till de produkter och tjänster som du vill köpa hos Loopia Webbhotell och gå till kassan.
 4. När du väl kommit in till den sida där du ska välja betalningsalternativ finns även en ruta för rabattkoden.
 5. Fyll i din kod och klicka på ”Lös in”.
 6. Betala sedan precis som vanligt!

Loopia Rabattkod

Skapa en snygg och originell hemsida

Hos Loopia Webbhotell kan du få hjälp med mycket. Bland annat får du många användbara verktyg för att på egen hand designa och skapa din egen hemsida. När du blir webbhotellskund ingår bland annat:

 • Loopia Sitebuilder – enkel redigering och färdiga designmallar
 • WordPress – ett de populäraste publiceringsprogrammen i världen
 • Joomla – designmallar för en mer avancerad hemsida


Smart, smidigt och prisvärt

Loopia Webbhotell är en utmärkt plats för dig att skapa din alldeles egen hemsida. För bra priser får du väldigt mycket och du har alltid möjlighet att göra extratillval allteftersom. Bland annat kan du lägga till Microsoft Office 365, extra trafik eller funktioner som låter dig skicka nyhetsbrev. Kolla in hos oss på Kampanj.com innan du beställer något för att se om vi har några smarta rabattkoder eller aktuella kampanjer!

Gå till Loopia Webbhotell→
 • Utgångna kampanjer

  • Webbhotell från 89 kronor!

   Välj Sveriges största webbhotell! Du betalar från 89 kronor i månaden!

  • Webbhotell 72 kr/månad!

   Just nu Loopia webbhotell för 72 kronor i månaden!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Loopia Webbhotell och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!