Luceart

Här hittar du färska kampanjer till Luceart för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fynda belysning hos Luceart!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Denna länk leder dig till Luceart´s avdelning med erbjudanden på snygg belysning!

Luceart är den största återförsäljaren av exklusiva lampor och modern belysning online. Där hittar du bland annat snygga och helt unika lampor för hela hemmet, som vanligtvis inte finns i en vanlig ljusbutik. I webbshoppen kan du även få massor av inspiration och ny kunskap om möjlig inredning för ditt hem och din trädgård!

De som arbetar på Luceart.se har som mål att kunna ge kunderna möjligjeten att köpa exklusiv belysning, som man garanterat blir ensam om att ha i sitt grannskap. Samtliga produkter i sortimentet är varsamt handplockade av våra kunniga specialister på området för att du som kund ska få det senaste och snyggaste som leverantörerna har att erbjuda. Luceart.se arbetar ständigt med att uppdatera sitt sortiment med det senaste inom exklusiv design för hem och trädgård.

Gå till Luceart→
 • Utgångna kampanjer

  • 1000 kr rabatt på tavla!

   Just nu får du en modern tavla från Luce Art med vackra och klara färger för endast 1559 kr (värde 2599 kr).

  • 30% rabatt på tavla!

   Just nu får du den snygga och moderna tavlan 93199 för endast 1 819 kr (värde 2 599 kr)!

  • 30% rabatt på tavla!

   Just nu får du den snygga och moderna tavlan 93199 för endast 1 819 kr (värde 2 599 kr)!

  • Superpris på Leucos!

   Just nu kanonpris på handtillverkad takpendel i Muranoglas från italienska Leucos! Ordinarie pris 51 513 kronor - du betalar endast 29 436 kronor!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Luceart och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!