Matdagboken rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Matdagboken för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Kickstart för 395 kronor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Få en ordentlig kickstart på ditt nya liv med Matdagboken Kickstart - nu 395 kronor!

  395kr
 • Till kampanjen →

  Bli medlem gratis!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Matdagboken får du medlemskapet “Bas” helt utan kostnad!

Matdagboken är en prenumerationstjänst för dig som vill gå ned i vikt och leva ett mer hälsosamt liv. Erbjuder färdiga veckomenyer samt kostscheman inom bland annat LCHF, GI, PALEO och 5:2.

Gå till Matdagboken→
 • Utgångna kampanjer

  • Bli medlem från 0:-

   Bli medlem hos Matdagboken från 0 kronor! Välj mellan Basic, Plus och Kick-start!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Matdagboken och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!