Middagsfrid rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Middagsfrid för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Prova på från 295 kronor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Prova på någon av Middagsfrids matkassar från 295 kronor!

  295kr

Njut av god mat till lägre priser – rabattkoder hos Middagsfrid

Middagsfrid är ett företag som levererar omtyckta och trevliga matkassar runt om i landet. För dig som inte hinner, orkar eller har lust med att veckohandla och hitta middagsrecept är Middagsfrid perfekt! Du får matkassar hemlevererade och får mer tid över till annat. Med våra rabattkoder hos Middagsfrid kan du nu shoppa mat till lägre priser.

Middagsfrid har i över 10 år levererat välkomponerade middagskassar till familjer, par och singelhushåll. Sedan början har de faktiskt hunnit med över en miljon leveranser till nöjda kunder. Fördelen med att välja Middagsfrid är deras stora utbud av kassar. Du kan enkelt hitta en perfekt matkasse för dig, exempelvis en vegetarisk kasse, en kasse med mat som passar de små och mycket mer.

Middagsfrid Rabattkod

En idé kläcktes och Middagsfrid kom till

Kicki, grundaren bakom Middagsfrid, fick en idé till färdiga matkassar år 2007. Den första matkassen som levererades körde Kicki själv ut. Leveranserna gick till en början till vänner och grannar, men allteftersom tiden gick växte intresset. Middagsfrid var först i världen med färdigplanerade matkassar med tillhörande recept. Hos Middagsfrid kan du beställa riktigt härliga kassar, bland annat:

 • Originalkassen
 • Barnkassen
 • Vegokassen
 • Flexitariankassen
 • Snabba kassen


God mat till låga priser

Mat är något de flesta hushåll lägger en hel del pengar på. Men nu har du möjlighet att handla in maten med våra rabattkoder, ett sätt som ger dig lägre pris än vanligt. Ha gärna koll här på sidan så ser du när vi fått in nya rabattkoder eller när Middagsfrid har en kampanj.

Gå till Middagsfrid→
 • Utgångna kampanjer

  • Prova på från 299:-

   Prova på någon av Middagsfrids matkassar med recept från 299 kronor!

  • 10% på frukostkasse

   Just nu får du 10 procent på din första frukostkasse hos Middagsfrid! Erbjudandet gäller vid start av prenumeration.

  • 10% på fruktkasse

   Nu får du 10 procent rabatt på din första fruktkasse hos Middagsfrid! Erbjudandet gäller vid start av prenumeration.

  • 200 kronor rabatt!

   Bjud din vän på middag! Nu får du 200 kronor rabatt när du beställer två stycken av Flexitariankassen.

  • Melliskasse på köpet!

   Nu får du upp till 400 kronor rabatt samt en Melliskasse på köpet när du blir prenumerant hos Middagsfrid. Gäller endast nya kunder.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Middagsfrid och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!