MiniInTheBox rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till MiniInTheBox för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Dagens hetaste erbjudanden!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Missa inte dessa grymma erbjudanden hos MiniInTheBox med upp till 95% rabatt!

 • 3% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 3% återbäring på hela köpet hos MiniInTheBox och hundratals andra kända butiker!

  3%

Mini in the Box – hög kvalitet till låga priser

Mini in the Box är en kinesisk e-handelssajt som har funnits på nätet sedan 2007 och levererar varor till kunder i mer än 200 länder runt om i världen. Sortimentet spänner över allt från kläder till teknikprylar och alla produkter köps in direkt från tillverkarna, vilket eliminerar kostsamma mellanhänder och gör att Mini in the Box kan erbjuda sina kunder högkvalitativa produkter till riktigt låga priser.

Mini in the box rabattkod

Oavsett om du letar efter den senaste mobiltelefonen eller en skräddarsydd klänning till bröllopet, så kan du hitta den hos Mini in the Box. Och tack vare webbutikens praktiska kategoriindelning är det lätt att söka reda på rätt produkt i det enorma utbudet. Men skulle du vara det minsta tveksam inför ett val kan du även ta hjälp av kundrecensionerna som finns på sajten – eller kontakta kundtjänst, som tillika webbutiken självklart finns tillgänglig på svenska.

Mini in the Box fokuserar väldigt mycket på kvalitet och kundnöjdhet, varför de bara väljer att samarbeta med de mest tillförlitliga leverantörerna. Men produkterna genomgår ändå noggranna kontroller och som en sista åtgärd kvalitetssäkras varje enskild vara enligt strikta protokoll innan den packas och levereras vidare till dig som kund. Allt för att du ska bli nöjd med det du har beställt.

På MinintheBox.com handlar du inte bara kvalitativa varor till lägsta möjliga pris, du får dessutom bonus på allt du beställer, vilket gör att du kan använda dina intjänade krediter för att reducera priset ännu mer på dina kommande inköp. Ett annat smart sätt att shoppa billigare hos Mini in the Box är givetvis att klicka fram en rabattkod här på kampanj.com!

Gå till MiniInTheBox→
 • Utgångna kampanjer

  • Få 23 kr rabatt!

   Hos Mini in the Box får du nu 23 kr rabatt när du beställer för 263 kr eller mer! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • Få 53 kr rabatt!

   Just nu får du 53 kr rabatt när du beställer för 488 kr eller mer hos Mini in the Box! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • Få 105 kr rabatt!

   Med Mini in the Box nya rabattkod får du 105 kr rabatt när du beställer för 1050 kr eller mer!

  • Få 175 kr rabatt!

   Med denna rabattkod får du nu 175 kr rabatt på hela din beställning hos Mini in the Box! Rabattkoden gäller när du beställer för 1575 kr eller mer!

  • Få 23 kr rabatt!

   Mini in the Box har nu släppt en rabattkod som ger dig 23 kr rabatt när du beställer för 263 kr eller mer!

  • Få 53 kr rabatt!

   Med denna rabattkoden får du 53 kr rabatt när du beställer för 488 kr eller hos Mini in the Box!

  • Få 38 kr rabatt!

   Med senaste rabattkoden från Mini in the Box får du 38 kr rabatt när du beställer för 380 kr eller mer!

  • Få 39 kr rabatt!

   Under hela augusti får du 39 kr rabatt på alla beställningar på 393 kr! Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Få 31 kr rabatt!

   Med MiniInTheBox rabattkod får du 31 kr rabatt när du beställer för minst 314 kr!

  • Få 23 kr rabatt!

   Under hela augusti får du 23 kr rabatt när du beställer för minst 236 kr hos MiniInTheBox!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från MiniInTheBox och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!