Misco rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Misco för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Misco och hundratals andra kända butiker!

  2%
 • Till kampanjen →

  Fynda hos Misco!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du Miscos egna fyndlista med mängder av bra produkter till ett fantastiskt pris! Hitta bland Tv-apparater, skrivare, datorer och mycket annat till fantastiska priser!

 • Till kampanjen →

  Kampanjer data!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Se alla Miscos kampanjer, varje vecka fylls kampanjavdelningen på med nya spännande kampanjer från de största varumärkena.

Misco.se är en butik på nätet som säljer dator, hårdvara, nätverk men även hemelektronik-produkter. De är den äldsta distansförsäljaren av datorprodukter i Sverige då de redan 1978 började med postorder. Deras sortiment består av närmare 200.000 artiklar och varorna packas alltid samma dag vid beställningar före 15:30.

Gå till Misco→
 • Utgångna kampanjer

  • Surfdator

   Lenovo laptop för endast 2890 kronor.

  • Laptop!

   21% rabatt på bärbara dator från Lenovo.

  • 20% rabatt!

   Just nu 20% rabatt på Lenovo ThinkPad Edge E530. Denna eleganta bärbara dator erbjuder SMB-användare en professionell datorupplevelse
   med alla funktioner du och ditt företag behöver. ThinkPad Edge E530 är utrustad med en hårdvara som levererar en hög prestanda till ett hyggligt pris.  Väska ingår också!

  • 30% rabatt!

   Just nu 30% rabatt på Lenovo ThinkPad Edge E530. Starta skolåret med en robust dator till bra pris!

  • Kampanj laptop!

   Kanonpris på HP bärbar dator , endast 2990 kr inklusive väska.
   Denna mångsidiga och säkra HP 630 stoltserar med en 39,6 cm (15,6-tums) HD-bildskärm och gör intryck både inom och utanför kontoret.

  • 35% rabatt!

   35% rabatt på Samsung bildskärm 24 tum.

  • Oktoberfest!

   Oktoberfest med massa bra erbjudanden från Misco.se.

  • Kampanj Ipad 3!

   Kampanj på iPad Wi-Fi 16GB svart, Retina (3rd Generation), nu endast 4099 kr.
   Gäller till och med 2/12 - 2012.

   Det blir så tydligt när du håller nya iPad i handen. Det känns verkligen som att du rör vid dina bilder, läser en bok och spelar piano på riktigt. Ingenting står mellan dig och det du älskar att göra. Nu har vi gjort upplevelsen ännu bättre genom att förbättra själva grund- funktionerna i iPad – skärmen, kameran och den tråd- lösa anslutningen. Allt detta gör att du kan använda nya, tredje generationen iPad till mycket mer än du någonsin föreställt dig.

  • Kampanjpris!

   Nu hittar du en SSD hårddisk 120 GB för otroliga 999 kr!  Kampanjen gäller så långt lagret räcker!

  • Lagertömning!

   Misco har börjat tömma lagret inför de kommande nyheterna för våren, med massa fynd till priser under det normala.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Misco och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!