Netlens rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Netlens för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Linser från 149 kronor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Netlens hittar du kontaktlinser från 149 kronor per paket. Välj bland flera olika märken.

  149kr
 • 15 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 15 Kr återbäring på hela köpet hos Netlens och hundratals andra kända butiker!

  15 Kr

Netlens säljer linser, glasögon och solglasögon till låga priser online.

Gå till Netlens→
 • Utgångna kampanjer

  • Kompletta glasögon för 499:-

   Hos Netlens får du kompletta glasögon till otroliga 499 kronor!

  • 50 kronor rabatt!

   Ange koden i kassan för 50 kronor rabatt när du handlar kontaktlinser hos Netlens. Erbjudandet gäller endast nya kunder som anger personnummer vid beställning.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Netlens och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!