Nordic Green Energy

Här hittar du färska kampanjer till Nordic Green Energy för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Teckna pressat elpris!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Nordic Green Energy pressar elpriserna! Teckna ett 100% grönt elavtal i dag du med!

Nordic Green Energy är Sveriges äldsta gröna elbolag. Målsättningen är att samtlig el inom Sverige ska komma från sol, vind och vatten.

Gå till Nordic Green Energy→
 • Utgångna kampanjer

  • Tryggt erbjudande på el!

   Nordic Green Energy kan nu presentera kvartalspris på grön el. Ingen uppsägningstid och ingen bindningstid - bara en prisgaranti inför kommande kvartal.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Nordic Green Energy och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!