Optikbutiken rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Optikbutiken för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Låna hem glasögon!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Låna hem glasögon 3 månader utan kostnad innan du handlar på Optikebutiken.se.

Optikbutiken.se säljer glasögon direkt till konsument via internet. Genom inarbetade kontakter runt om i världen importerar man idag bågar själva, från Europa och Fjärran Östern. Glasen kommer från erkända Europeiska leverantörer.

Gå till Optikbutiken→
 • Utgångna kampanjer

  • 50 kr rabatt!

   För att fira den nya hemsidan har Optikbutiken skapat rabattkoden nywww som ger dig 50 kr rabatt på ditt köp. Detta gäller på hela sortimentet.

  • 10% rabatt linser!

   Just nu lämnar Optikebutiken 10% prova på rabatt när du beställer linser. Använd rabattkoden nb1210 i kassan för att få 10% rabatt på din order. Gäller alla typer av linser, men ej glasögon eller solglasögon.

  • 10% Rabatt.

   Hos optikbutiken.se får du just nu 10% på hela sortimentet. Dessutom leveras varorna alltid med fri frakt! Glöm inte att använda rabattkoden.

  • 50% rabatt!

   Kampanjpris på glasögon Sørenson 1201 Crystal Black, endast 347 kr, ordinarie pris: 695 kr!

  • Kampanj glasögon!

   Ordinarie pris: 695 kr nu på kampanj:347 kr!
   Den ständigt populära runda glasögonbågen har här kombinerats med ett personligt mönster av modernare snitt på skalmarna. Det här är en unisexbåge för alla som vill ha både tidlös stil och trendig känsla.

  • 50% rabatt!

   Kampanj just nu, glasögon 347 kr, ord.pris: 695 kr
   Rektangulär plastbåge som skapar attityd, både för honom och för henne.

  • 50% rabatt!

   Optikbutiken nu köpa glasögonen “Moon - Black” för halva priset! Glasögonen finns i två färger och funkar också tillsammans med progressiva glas.
   Kampanjen gäller fram till den 18:e februari eller så långt lagret räcker!

  • Deal of the Week

   Spara nu 50% när du köper ett par Sørenson 1102 Black

  • 150 kr rabatt!

   Har du alltid velat ha glasögon som liknar de John Lennon en gång hade? Nu får du 150 kr rabatt på glasögon från John Lennon Eyewear. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Veckans deal!

   Hos Optikbutiken får du just nu ett par snygga glasögon från Sørenson för endast 347:- (värde 695:-). Erbjudandet gäller till 26 augusti så beställ ditt par redan idag!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Optikbutiken och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!