Park Inn rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Park Inn för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Veckans specialerbjudanden!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Boka din nästa hotellvistelse med Park Inn by Radisson! Kika in veckans bästa erbjudanden här!

 • 3% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 3% återbäring på hela köpet hos Park Inn och hundratals andra kända butiker!

  3%

Park Inn by Radisson är en hotellkedja som ingår i Carlson Companies.

Gå till Park Inn→
 • Utgångna kampanjer

  • Spara upp till 30%

   Boka i tid och spara upp till 30% på din hotellvistelse!

  • Upp till 10% extra!

   Bli medlem hos Park Inn och få upp till 10% rabatt på din bokning!

  • Spara 30% på hotell!

   Boka senast den 1 Juli och spara upp till 30% på din hotellvistelse! Hitta din dream deal nu!

  • Upp till 25% på sviter!

   Nu får du upp till 25% rabatt när du bokar en juniorsvit eller svit på Park Inn. Gäller för vistelser mellan den 27 augusti och 30 november 2018 när du bokar senast den 16 september 2018.

  • Upp till 25% på sviter!

   Nu får du upp till 25% rabatt på sviter hos utvalda hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika. Gäller vistelser mellan 1 mars - 7 april.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Park Inn och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!