PC Gamer

Här hittar du våra senaste erbjudanden på PC Gamer för 2019. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

  Tyvärr! Just nu har vi inga aktiva kampanjer eller koder från PC Gamer...

  Eftersom vi eftersträvar att skapa en så aktuell tjänst som möjligt låter vi inte äldre rabatter liggar kvar på sidan. Då blir det ibland tomt!

  Men för att inte missa något har vi gjort ett RSS-flöde som du kan lägga till på din telefon eller i din webbläsare så du inte missar någar nya kampanjer. Du kan även följa oss på Twitter eller Facebook där vi ligger upp de populäraste rabatterna.

Störst på spel

PC Gamer är Skandinaviens första och största tidning med fokus på PC-spel. Varje nummer bjuder läsaren på 116 sidor med spännande artiklar, nyheter från gamingvärlden, recensioner och smygkikar av kommande spel.

Prenumerera på PC Gamer

Dra igång din prenumeration av PC Gamer redan nu och du har sex nya nummer att se fram emot varje år! Välj något av erbjudandena här ovan och din första tidning landar hemma på hallmattan inom kort. Missa inte heller chansen att få med en fin premie på köpet.

 • Utgångna kampanjer

  • 6 nr + Warhammer: Vermintide

   Nu får du sex nummer av PC Gamer samt Warhammer: Vermintide Collector’s Edition 1 & 2 för endast 389 kronor.

  • 3 nr för 198 kronor!

   Nu får du tre nummer av PC Gamer för endast 198 kronor.

  • 12 nr + Warhammer: Vermintide

   Nu får du tolv nummer av PC Gamer samt Warhammer: Vermintide Collector’s Edition 1 & 2 för endast 695 kronor.