Penny & Friends

Här hittar du våra senaste erbjudanden på Penny & Friends för 2018. Vi letar varje vecka efter nya kampanjer med premier eller kraftigt rabatterade priser på populära tidningar att prenumerera på i Sverige.

 • Till kampanjen →

  Prova-på-paket nu 0 kronor!

  Gäller t.o.m. 2018-12-31

  Nu kan du provläsa Penny & Friends för 0 kronor! Du betalar endast porto. Prova-på-paketet rymmer en åldersanpassad hästbok, en rolig hästtidning och flera fina prylar.

  0kr

För den unga hästälskaren

Penny & Friends är klubben för dig som brinner för hästar och älskar läsning! Varje månad får du som prenumerant hem en låda fylld av läsning (om hästar så klart) och fina prylar. Du får dessutom Penny & Friends-tidningen med nyheter från hästvärlden, tester, tips, tävlingar och frågor.

Du kan bland annat läsa om de trendigaste ridbyxorna just nu, ryckas med i spännande noveller och testa hur mycket du kan om livet i stallet.

Prenumerera på Penny & Friends

Som ny prenumerant hos Penny & Friends får du hem den stora prova-på-boxen med extra mycket roligheter! Du får inte bara Penny & Friends-tidningen utan också en åldersanpassad bok, samlarkort och andra fina saker. Du får dessutom också tillgång till allt på hemsidan.

Få hem än mer läsning och roligheter med GIRL:IT - boxen för unga läsglada tjejer!

 • Utgångna kampanjer

  • Välkomstpaket 9 kr

   Stort välkomstpaket för 9 kr (+porto 49 kr) när du börjar prenumerera på Penny & Friends.

  • Välkomstpaket endast 9:-

   Bli prenumerant hos Penny & Friends i dag och betala endast 9 kronor! I erbjudandet ingår ett välkomstpaket med en hästbok, tidningen Penny & Friends, en necessär, dagbokskalender och klistermärken, ett mjukisstall och en minihäst samt samlarkort och en pärm. Dessutom en extra gratis premie!