Penny & Friends

Här hittar du färska kampanjer till Penny & Friends för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Välkomstbox endast 19 kronor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Börja prenumera på Penny & Friends idag och få en välkomstbox för endast 19 kronor + porto.

  19kr
 • 0 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 0 Kr återbäring på hela köpet hos Penny & Friends och hundratals andra kända butiker!

  0 Kr

Penny & Friends - Sveriges bästa hästklubb! Penny & Friends omfamnar drömmen om en häst, och vill ge dig och ditt barn den bästa läsupplevelsen. Varje månad erbjuder Penny & Friends ett nytt paket fyllt med hästig läsning och fina medlemsprylar. Du bestämmer själv vilka paket du vill ha, och hur ofta.

Gå till Penny & Friends→
 • Utgångna kampanjer

  • Välkomstpaket 9 kr

   Stort välkomstpaket för 9 kr (+porto 49 kr) när du börjar prenumerera på Penny & Friends.

  • Välkomstpaket endast 9:-

   Bli prenumerant hos Penny & Friends i dag och betala endast 9 kronor! I erbjudandet ingår ett välkomstpaket med en hästbok, tidningen Penny & Friends, en necessär, dagbokskalender och klistermärken, ett mjukisstall och en minihäst samt samlarkort och en pärm. Dessutom en extra gratis premie!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Penny & Friends och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!