Priscas Travel rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Priscas Travel för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Boka din resa med Priscas!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Priscas Travel hjälper dig att hitta den bästa resan för just dig - från flyg till hotell.

Passa på – rabattkoder hos Priscas Travel

Drömmer du om Afrika med dess spektakulära, varierande och storslagna natur? Då har du chansen att hitta riktigt prisvärda biljetter till flera länder. Här har vi samlat aktuella kampanjer och rabattkoder hos Priscas Travel, en resebyrå med stort fokus på Afrikaresor.

Hos Priscas Travel kan du göra det väldigt enkelt för dig själv eftersom resorna här redan är utformade. Detta innebär att det finns ett roligt program och din resegrupp har givetvis med er en guide från landet ni besöker. Priscas Travel har många spännande safariresor till Afrika, men du kan även boka resor till Sydamerika med destinationer som Peru, Ecuador och Brasilien. Även Kanada, USA och Antarktis finns med på listan.

Genom att ha koll på den här sidan kan du vara först med att se nysläppta rabattkoder hos Priscas Travel. En resa kan snabbt bli mycket billigare med en smart rabattkod. Även kampanjer kan ofta vara fördelaktiga att handla på.

Priscas Travel Rabattkod

Få minnen för livet

Priscas Travel grundades år 2013 och har idag resor över hela världen. De arrangerar både mindre gruppresor men även större expeditioner till många spännande destinationer. Fördelen när du bokar en paketresa med Priscas Travel är att du reser tillsammans med en guide. Guiden kommer alltid från landet du besöker, en stor fördel eftersom guiden kan språket flytande och samtidigt bidrar detta koncept till att fler jobbmöjligheter till lokalbefolkningen ges. Boka olika typer av resor, bland annat:

 • Historia och kultur
 • Trekking och hiking
 • Utmanande
 • Marint


Så handlar du billigare – varje gång

Börjar du prenumerera på vårt nyhetsbrev behöver du aldrig mer missa ett riktigt bra erbjudande. Vi på Kampanj.com får ständigt in sprillans nya kampanjer och rabattkoder som ger dig ett mer förmånligt köp!

Gå till Priscas Travel→
 • Utgångna kampanjer

  • Spara tusenlappar!

   Just nu sänker Priscas Travel priserna på flera paketresor till hela världen!

  • Ett nytt erbjudande varje dag i 365 daga...

   Ett nytt erbjudande varje dag i 365 dagar.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Priscas Travel och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!