Qatar Airways

Här hittar du färska kampanjer till Qatar Airways för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 1% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 1% återbäring på hela köpet hos Qatar Airways och hundratals andra kända butiker!

  1%

Qatar Airways är ett snabbväxande flygbolag som numer flyger till över 100 olika destinationer världen över. Många känner kanske igen bolaget från Barcelonas fantastiska fotbollslag där bolaget är huvudsponsor.

Gå till Qatar Airways→
 • Utgångna kampanjer

  • Qatar Airways

   Res mellan 13 februari och 31 augusti från Stockholm till Dubai, Bangkok, Ho Chi Minh, m.fl. Boka innan 1 augusti.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Qatar Airways och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!