Radisson Blu

Här hittar du färska kampanjer till Radisson Blu för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Spa-erbjudanden!

  Gäller t.o.m. 2020-01-01

  Hitta heta spaerbjudanden på hotell över hela Europa.

 • Till kampanjen →

  Golfweekend!

  Gäller t.o.m. 2020-01-01

  Åk på en riktig golfweekend i Europa! Här hittar du intressanta erbjudanden till rabatterade priser.

 • Till kampanjen →

  Billiga hotell!

  Gäller t.o.m. 2020-01-01

  Kolla detta innan du bokar. Alla aktuella erbjudanden hos Radisson Blu!

 • 6% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 6% återbäring på hela köpet hos Radisson Blu och hundratals andra kända butiker!

  6%

Det är enkelt att handla med rabattkod hos Radisson Blu

Om du kollar runt efter ett bra hotell för din nästa resa och Radisson Blu dyker upp bör du slå till. Hotellkedjan är omtyckt för sin kvalitet, sina trevliga hotellrum och sin förstklassiga service. Nu kan du boka hotellrum lite billigare, antingen med våra rabattkoder eller genom att ta del av en kampanj. Radisson Blu har ofta spännande och förmånliga kampanjer och erbjudanden där du har möjlighet att fynda hotell i stora delar av världen.

Radisson Blu erbjuder något för alla sina gäster. Bland annat kan du hitta riktigt praktiska hotell som ligger alldeles i närheten av flygplatser. Detta brukar ha sina fördelar, särskilt om du ska resa långt, åka väldigt tidigt eller mitt i natten. Du kan även välja ut ett Radisson Blu hotell med romantiska inslag, det finns gott om dessa runt om i Europa. Kom ihåg att vi på Kampanj.com kan hjälpa dig handla för ett billigare pris. Kanske följer du redan vårt nyhetsbrev? Om inte kan vi starkt rekommendera dig att prenumerera på det. Här får du ta del av de senaste kampanjerna och rabattkoderna hos både Radisson Blu men även hos många andra nätbutiker.

Radisson Blu Rabattkod

Hotellrummet – en stor del av resan

När du ska ut och resa vill du så klart sova skönt i en bra säng, samtidigt är det också viktigt att du kan ladda upp med energi på morgonen. Valet av hotell är oerhört viktigt för att din resa ska bli så lyckad som möjligt. Radisson Blu är ett säkert kort. Här kan du räkna med fina hotellrum, trevlig och hjälpsam service samt en god frukostbuffé. Res till populära destinationer och sov gott i:

 • Paris
 • Stockholm
 • Skottland
 • USA


Skönt att spara pengar

Det känns aldrig bra att betala för mycket, oftast är det trevligare att betala ett lägre pris. Med hjälp av en smart kampanj eller en rabattkod har du nu chansen att boka ett fint hotellrum hos Radisson Blu till ett lägre pris än vanligt!

Gå till Radisson Blu→
 • Utgångna kampanjer

  • Blu Romance

   Ett weekendpaket på Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm. Priset är 995:- per person och i paketet ingår dubbelrum, frukost, champagne och choklad på rummet, en drink i deras skybar och fri entré till SATS sportsclub och relax. Hotellet ligger alldeles vid centralstationen.

  • 30% Rabatt!

   Upp till 30% rabatt!

  • 25% off Malta St Julians

   The offer includes:
   Accommodation
   7% VAT
   Eco tax
   10% discount on food at Kontiki
   20% discount on selected spa treatments
   20% discount at the hairdresser

   Booking start date: 28 Feb 2017
   Booking end date: 31 May 2017
   Offer is available for stays from 28 Feb 2017 - 31 Mar 2018.
   Minimum length of stay is 4 nights.

  • 25% off Africa

   If you book before 28 May, you’ll receive an instant 20% discount. And a further 5% discount if you’re a Club Carlson member.

   Non-refundable credit card payment required at the time of the booking for the entire stay.
   No changes, cancellations or adjustments to the reservation is permitted.
   No refunds or cancellations.
   Offer is valid for a minimum 2-night stay.
   Available Friday, Saturday and Sunday.

  • Nice - 25% off Business Rooms

   Book at least 21 days in advance

  • Summer Saver -20%

   Snart är sommaren här och många vill säkra sina sommarupplevelser redan nu.  Därför får man upp till 20% rabatt när man bokar i förväg på Radisson Blu-hotell i Norden.

  • Upp till 30% rabatt!

   Missa inte denna drömdeal från Radisson Blu! Boka hotellvistelse mellan 27/11-28/2 och få upp till 30% med denna rabattkod!

  • Upp till 30% rabatt!

   Upptäck Dream Deals och få upp till 30 % rabatt i över 350 städer på 500 hotell över hela världen.

  • Upp till 20% rabatt!

   Boka minst 28 dagar i förväg och spara 20% på din hotellvistelse.

  • Spara upp till 30%!

   Boka senast den 1 Juli och spara upp till 30% på din hotellvistelse! Hitta din dream deal nu!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Radisson Blu och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!