RudeCru rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till RudeCru för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Spara upp till 50% hos Shakk!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  SHakk har nu fått fram en rea-avdelning med mängder av snygga och sköna kläder till kraftigt reducerade priser! Passa på att gå in och ta en titt då och då för att se vad för nya kläder som har anlänt till rean!

  50%

RudeCru, tidigare känt som Shakk, är en helt 100%-baserad internetbaserad butik som idag finns i mer än 17 länder. De säljer kläder med inrikting på Streetwear och hiphop.

Gå till RudeCru→
 • Utgångna kampanjer

  • 25% rabatt på byxor!

   Hos Shakk får du just nu 25% rabatt på hela deras sortiment av jeans och sweat pants! Fynda snygga byxor till fantastiska priser redan idag!

  • Luvtröja på köpet!

   Shakk har nu släppt ett fantastiskt erbjudande där du får en snygg luvtröja från Townz Zip, när du handlar för 1000 kr eller mer hos Shakk! Erbjudandet gäller endast till och med midnatt på lördag så passa på att få tag på ditt exemplar! Glöm heller inte att ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 25% rabatt på allt!

   Hos Shakk får du nu 25% rabatt på hela deras sortiment! Passa på att fynda bland mängder av jättesnygga kläder till ett kraftigt reducerat pris! Kampanjen gäller endast till och med 3 november.

  • 30% rabatt på Jackor!

   Hos Shakk får du under denna helg 30% rabatt på hela Shakk’s sortiment av streetwear jackor! Passa på att fynda varma och snygga jackor till ett kraftigt reducerat pris!

  • 3 till priset av 2!

   Fynda på snygga skor hos Shakk! Just nu får du 3 par till priset av 2 så passa på att inhandla nya snygga skor till ett fantastiskt pris! Erbjudandet gäller till och med 17:e november så passa på att fynda redan idag!

  • Black November hos Shakk!

   Hos Shakk är det just äntligen satt igång sin gigantiska rea “Black November”. Fynda bland mängder av snygga kläder från bra märken med minst 20% rabatt! Passa på att fynda garderoben full med snygga kläder. Kampanjen gäller till och med 29:e November 2013. Du får även 150 kr rabatt om du handlar för över 1200 kr och 250 kr rabatt ifall du handlar för över 2000 kr!

  • 10% rabatt hos Shakk!

   Denna helg får du 10% rabatt på hela sortimentet hos Shakk! Så passa på att fynda dina nyårskläder eller varför inte fylla garderoben med lite nya fräscha kläder? Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet!

  • 200 kr rabatt hos Shakk!

   Shakk har nu släppt en rabattkod som ger dig 200 kr rabatt när du handlar kläder för minst 800 kr! Passa på för erbjudandet gäller endast de 50 första eller söndag ut.

  • 10% extra rabatt hos Shakk!

   Shakk har nu släppt en rabattkod som nu ger dig 10% extra rabatt på hela deras rea-avdelning! Rabattkoden gäller endast idag så passa på att fynda redan idag!

  • 3 till priset av 2!

   Under 48 timmar får du nu 3 par baggy jeans till priset av 2 när du anger rabattkoden i kassan!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från RudeCru och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!