Runplan rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Runplan för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Träningshjälp från 99:-/månad

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Runplan erbjuder personlig träning från 99 kronor i månaden! Ta tag i din löpning i dag!

 • 15% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 15% återbäring på hela köpet hos Runplan och hundratals andra kända butiker!

  15%

Rabattkoder hos Runplan ger dig bättre priser!

Är du sugen på att komma igång med löpningen på allvar? Har du svårt att hitta motivationen? Hos Runplan kan du bli medlem redan idag och få skräddarsydda träningspass utifrån dina egna förutsättningar. Med våra rabattkoder som du hittar här nedan kan du dessutom få ett bättre pris! Runplan är ett företag som anordnar personliga träningspass för löpare. Det är otroligt enkelt att bli medlem och priset är väldigt förmånligt, särskilt när du använder våra rabattkoder.

Vi samlar både rabattkoder och kampanjerbjudanden på den här sidan. Ett tips är att gå med i vårt nyhetsbrev. Då kommer vi mejla erbjudanden så fort de kommer in. Med andra ord går du aldrig miste om ett bra pris! Få ett bra träningspass, bli utvärderad och pusha dig själv!

Runplan Rabattkod

Lättare att träna med eget träningspass

Att betala dyra pengar för en personlig tränare är helt onödigt när du kan gå med i Runplan. Här skräddarsys ett specialanpassat pass för dig baserat på:

 • Förutsättningar
 • Mål
 • Din nuvarande form

Om du är nybörjare kanske ditt träningspass inte kommer vara fyllt med längre löprundor i början, det är det som är så bra. Passen förändras ständigt eftersom du kommer att utvecklas. I ett träningsprogram som du får som medlem hos Runplan ingår många olika typer av träningsupplägg med bland annat intervall-, distans-, back- och tröskelträning.

Billigare priser

Med hjälp av rabattkoder och aktuella kampanjer hos Runplan kan du komma i form utan att lägga en förmögenhet. Vi samlar ständigt nya och smarta erbjudanden som ger dig rabatterade priser, inte bara hos Runplan, men hos hundratals butiker.

Gå till Runplan→
 • Utgångna kampanjer

  • Få 3 extra dagar!

   Gilla och dela Runplan.se på Facebook och få tre extra dagar!

  • Använd koden så bjuder vi på 5 extra ...

   Använd koden så bjuder vi på 5 extra träningsdagar med din PT.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Runplan och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!