Samtrygg

Här hittar du färska kampanjer till Samtrygg för 2020. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

  • Till kampanjen →

    Hyr ut kostnadsfritt!

    Gäller t.o.m. 2020-12-31

    Hos Samtrygg kostar det ingenting att lägga ut sin lägenhet för andrahandsuthyrning. Här finner du över 60 000 bostadssökande!

Samtrygg är en nationell annonsplats för andrahandsuthyrning av bostäder. Som tillägg erbjuder vi vårt trygghetspaket med hyresgaranti, hem- & allriskförsäkring och trygga hyresavtal. Samtrygg har även ett enkelt system för att boka visningar och få information nya inkomna bostäder. Varje år beräknas 250 000 andrahands-hyresavtal tecknas i Sverige.

Gå till Samtrygg→
  • Rabattkoder

    Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Samtrygg och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!