Scandiwall rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Scandiwall för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 7% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 7% återbäring på hela köpet hos Scandiwall och hundratals andra kända butiker!

  7%
 • Visa rabattkod →

  10% rabatt hos Scandiwall!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Skulle du vilja skaffa nya tapeter till ditt boende? Hos Scandiwall får du skräddarsydda fototapeter och canvastavlor mot kundorder. Med deras nya rabattkod får du 10% rabatt på hela din beställning!

  10%
 • Till kampanjen →

  Designa din egna tapet!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Hos Scandiwall kan du designa din alldeles egna och unika tapet. Ladda bara upp ditt foto, ange väggmått och välj kvalité!

Scandiwall är en webbutik som erbjuder skräddarsydda fototapeter och canvastavlor efter order.

Gå till Scandiwall→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Scandiwall och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!