Scandlines

Här hittar du färska kampanjer till Scandlines för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Aktuella erbjudanden!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här hittar du alla erbjudanden och kampanjer som Scandlines har just nu. Skynda att fynda!

 • 2% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 2% återbäring på hela köpet hos Scandlines och hundratals andra kända butiker!

  2%

Scandlines är ett rederi som bland annat trafikerar Helsinborg-Helsingör, Trelleborg-Rostock, Trelleborg-Sassnitz, och Rödby-Puttgarden. Det gör att många använder sig av Scandlines färjor för att komma ut i Europa. Det är en av de större rederierna i Europa och det går en färja i genomsnitt var fjärde minut.

Hur du använder en erbjudandekod hos Scandlines

När du vill ta del av en kampanjkod gör du så här:

 1. Klicka på rutan VISA RABATTKOD vid det erbjudande du valt.
 2. Skriv ner koden så att du har den till hands när du kommer till Scandlines kassa.
 3. Via vår länk nedan tar du dig enkelt vidare till Scandlines.se för att boka din resa.
 4. Till höger på sajten finns ett smidigt bokningsformulär där du kan fylla i önskad destination, ut- och hemresedatum, samt antal personer och eventuellt fordon. Klicka sedan på SÖK RESA.
 5. Du kommer nu till en ny sida där du kan boka din biljett. Längst ner på denna sida finns en ruta där det står KOD. Här fyller du i din rabattkod från kampanj.com.
 6. Klicka därefter på Uppdatera pris och kontrollera i rutan Din bokning till höger på sidan att rabatten dragits av korrekt.
 7. Komplettera informationen på sidan och tryck Nästa för att fylla i dina personuppgifter och slutföra din bokning. Trevlig resa!

Använda rabattkod hos Scandlines

Scandlines.se – boka kryssning online

Scandlines välkända färjor har kunnat ses korsa Öresund ända sedan början av 1990-talet, men numera erbjuder de kryssningar både mellan Helsingborg-Helsingör, Rödby-Puttgarden och Gedser-Rostock. HH Ferries Group driver linjen mellan Helsingborg och Helsingör, medan Scandferries står för färjetrafiken mellan Danmark och Tyskland. Scandlines fokuserar väldigt mycket på kundupplevelsen ombord, så oavsett vilken färjelinje du väljer att resa med kan du vänta dig en trevlig båttur med skön atmosfär, bra service och god mat. Och med en rabattkod från kampanj.com kan du dessutom njuta av en extra prisvärd resa!

Gå till Scandlines→
 • Utgångna kampanjer

  • Danmark 33 kr

   Res till Danmark från endast 33 kronor.

  • 120 kr rabatt!

   Spara 120 kr på biljetten via Helsingborg - Helsingör.

  • 50 kr rabatt!

   50:- rabatt på 1-dagsbiljetten Helsingborg-Helsingör.

  • Köpenhamn!

   Kanonpris på Hotel Du Nord i Köpehamn + färja

  • 20% rabatt!

   20% rabatt på all parfym. Möt hösten med nya dofter och uppfriskande sundsutsikt! Nu säljer Scandlines våra herr- & damparfymer till 20% lägre pris!

  • 100 kr rabatt!

   Res till Bordershop med 1-dags kombibiljett Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden innan den 7 oktober så får du 100 kr rabatt på biljetten när du bokar den online.

  • 24% rabatt!

   24% julrabatt på 1-dagsbiljett Helsingborg-Helsingör t/r. Res för SEK 299:- t/r
   (ordinarie pris SEK 395:-) Gäller för köp och resa tom 6/1 2013.

  • 300 kr rabatt!

   Nu släpper Scandlines 4999 stycken kombibiljetter, med 300 kronor rabatt gällande ut och hemresor när du vill före 31/8 2013. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Få upp till 600 DKK!

   Ta en tur till Bordershop och få upp till 600 danska kronor extra att handla för. Du köper din 1-dagsbiljett på scandlines.se och uppger koden RPBSMAJ. Datum och tid måste alltid anges, även på hemresan. Den bokade tiden avser sträckan Rödby-Puttgarden. Från Helsingborg-Helsingör behöver du aldrig boka, vi avgår var 15:e minut större delen av dygnet. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 300 kr rabatt!

   Nu släpper Scandlines ut ett begränsat antal kombibiljetter (1000 st), tur & retur till Danmark. Erbjudandet gäller ut och hemresa när du vill före den 31/8 2013. Gäller kombibiljett Helsingborg-Helsingör + Rödby-Puttgarden alt. Gedser-Rostock t/r för bil under och över 6 m + 9 pers. Priset gäller vid köp online av t/r biljett före 15/6 2013. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Scandlines och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!