Seat24 rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Seat24 för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 50 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 50 Kr återbäring på hela köpet hos Seat24 och hundratals andra kända butiker!

  50 Kr
 • Till kampanjen →

  Kampanjer på resor!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Se alla kampanjer hos Seat24, boka resor och flyg till kraftigt rabatterade priser!

Hur man använder rabattkupong från kampanj.com

 1. Välj den rabattkod som du vill använda genom att klicka på VISA RABATTKOD, då öppnas ett fönster med koden för den aktuella rabatten. 
 2. ANTECKNA KODEN
 3. När du är klar på Seat24.se och vill betala klickar du på BOKA
 4. Du blir då omdirigerad till din bokning i vilken du först ska fylla i de personuppgifter som krävs för att fullfölja en bokning. Längre ner på sidan finns det en ruta med texten MIN KUPONGKOD.
 5. Fyll i koden och klicka på AKTIVERA och klicka därefter återigen på BOKA för att komma vidare i din bokning. 
 6. Du har nu använt en av Kampanj.com rabattkuponger och fått ett mer förmånligt pris på din bokning!Seat24 rabattkod

Seat24 stora utbud

Seat24 erbjuder inte bara möjligheten att fynda billiga flygresor utan deras breda sortiment hjälper dig som kund att få en komplett resa genom en enda webbplats.

Seat24 erbjuder

 1. Flyg
 2. Hotell
 3. Flyg + Hotell 
 4. Hyrbil
 5. Charter
 6. Hyra hus

Om Seat24

Med en lättmanövrerad hemsida hjälper Seat24.se dig att hitta den perfekta resan till ett ännu bättre pris! Seats söktjänst sträcker sig över 600 flygbolag, lågprisbolag inkluderat, och genom deras samarbete med hotels.com får du tillgång till över 240.000 hotell runt om i världen. 

Seat24 ingår i Svenska Resegruppen AB som ägs av Etraveli AB, Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online och med verksamhet i 46 länder och 5 världsdelar. Etraveli fyller varje dag 70st Boeing 737:or med sina 3.5 miljoner kunder och över 2 miljoner sålda resor.

Koncernen som Seat24.se ingår i startade sin försäljning online 1989 och var ett av de första bolagen att sälja resor på internet . 

Seat24 är medlem i Svenska Resebyråföreningen (SRF) 

Seat24 sociala ansvar

Seat24.se anser att det är av stor vikt att motverka och förhindra barnsexhandel och har därmed valt att samarbeta med ECPAT mot barnsexhandel som bland annat hjälper till att blockera 1000 webbplatser med barnpornografiskt innehåll. 

Gå till Seat24→
 • Utgångna kampanjer

  • 10% rabatt!

   Spara 10% på din flygresa. Gäller till Sön.

  • 10% rabatt!

   Boka flyg + hotell och få 10% rabatt via nedanstående rabattkod.

   Nu är hösten här och det blir kallare för varje dag, så varför inte passa på att bege sig mot varmare breddgrader och få lite sol på näsan? Om ni bokar flyg+hotell på seat24 idag så få ni 10% rabatt på bokningen och resan blir lite billigare. Så vänta inte, boka resan nu!

  • 10% på combo!

   Få 10% rabatt på bokning av combon, flyg + hotell. Erbjudandet löper ut 31:a oktober. Glöm inte att använda rabattkoden.

  • Kampanj London!

   Flyg till London t/r för endast 1247 kr!

  • Få 10% Rabatt!

   Boka hotell nu på Seat24.se och få 10% rabatt! Gäller för bokar över 1000kr.
   Använd Rabattkoden för att ta del av erbjudandet

  • 1 000 000 billiga resor!

   På tisdag tar SAS kampanjen med 1 000 000 billiga resor slut. Passa på att boka er resa hos Seat24 redan idag!

  • Få 250 kr rabatt!

   Du får just nu 250 kronor rabatt när du bokar hyrbil hos Seat24. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • 10% rabatt på hotell!

   Nu får du 10% rabatt när du bokar hotell hos Seat24. Välj bland mängder av sköna hotell på en rad av sköna destinationer redan idag. Gäller resperiod tom 31 maj, 2014. Ange rabattkoden för att ta del av erbjudandet.

  • Spara upp till 40% på hotell!

   Hos Seat24 har du nu chansen att boka hotell med upp till 40% rabatt. Boka in hotell till semestern till fantastiska priser redan idag.

  • 1 000 000 billiga resor!

   Dags att börja planera in höstens resor och nu har SAS en stor kampanj med 1 000 000 till ett fantastiskt pris! Passa på att starta jaga din drömresa redan idag hos Seat24!! Erbjudandet gäller till och med 27 augusti!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Seat24 och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!