Secret Escapes

Här hittar du färska kampanjer till Secret Escapes för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 5 Kr återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 5 Kr återbäring på hela köpet hos Secret Escapes och hundratals andra kända butiker!

  5 Kr

Vi på Kampanj.com säger välkommen till den sämst bevarade hemligheten inom lyxresor!
Secret Escapes erbjuder bara hotell utöver det vanliga och som är bra nog att rekommendera till deras medlemmar. Alla hotell och erbjudanden är handplockade och granskade av reseexperter. Secret Escapes kan erbjuda allt från mysiga hotell på landsbygden till coola designhotell, femstjärniga spa-hotell och efterlängtade semestrar till tropiska stränder.

Hos Secret Escapes hittar du hotell i populära destination såsom London, New York och Berlin men även Göteborg, Stockholm och många andra platser i Sverige.

Gå till Secret Escapes→
 • Utgångna kampanjer

  • Upp till 70% på lyxhotell!

   Spara upp till 70% på lyxhotell med den sämst bevarade hemligheten bland lyxresor. Bli medlem helt kostnadsfritt hos Secret Escapes och få tillgång till fantastiska erbjudanden. Alla hotell och erbjudanden är handplockade och granskade av reseexperter.

  • 70% på spahotell

   Få upp till 70% rabatt på spa-hotell i Sverige och utomlands. Allt du behöver göra är att ange din epostadress för att bli medlem.

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Secret Escapes och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!