Sistaminutenresor.com

Här hittar du färska kampanjer till Sistaminutenresor.com för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Reseerbjudanden

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  NYHET! Sistaminutenresor.com samlar numera aktuella rabatterbjudanden från de stora researrangörerna på en sida.

 • Till kampanjen →

  Alla sistaminuten!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här hittar du alla sista minuten resor samlade på ett och samma ställe från de stora researrangörerna som Apollo, Ving och Fritidsresor. Du hittar med och utan hotell. Nya resor dyker upp dagligen.

På Sistaminutenresor.com kan du hitta alla sistaminuten-erbjudanden från de kända charter och researrangörerna i Sverige. De inkluderar Ving, Apollo, Fritidsresor och Solresor. De har en enkel sökfunktion där du kan söka fram resor på förutom de vanliga alternativen även på resmålens väderprognons.

Gå till Sistaminutenresor.com→
 • Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Sistaminutenresor.com och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!