Skalhuset rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Skalhuset för 2018. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • Till kampanjen →

  Fynda hos Skalhuset!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du mängder av fantastiska erbjudanden på mobilskal och andra tillbehör hos SkalHuset!

Här kan du ta del av rabattkoder hos Skalhuset

Att köpa en ny mobiltelefon är idag inte särskilt billigt. Dagens smartphones är allt annat än enkla, de är mer som små minidatorer med mycket lagringsminne, bra kamera och möjlighet att spela tusentals låtar. Priset är alltså högt, med andra ord gäller det så klart att du tar väl hand om din mobil så att du kan använda den så länge som möjligt. Här kan du ta del av våra senaste rabattkoder hos Skalhuset, en stor nätbutik med inriktning på just mobiltillbehör. Gör så här:

 1. Välj ut ett erbjudande här under, vi samlar både kampanjer och rabattkoder.
 2. Om du vill få tag på en av våra rabattkoder klickar du helt enkelt på ”Visa rabattkod”, då kan du sedan kopiera den.
 3. När du väl har shoppat inne hos Skalhuset och ska gå till betalsidan finns det här en ruta för värdecheckar och rabattkoder, skriv in din kod där och tryck på ”Aktivera”.
 4. Välj sedan ett betalningsalternativ och slutför din betalning.

Skalhuset Rabattkod


Stor passion för mobiltillbehör

Skalhuset grundades 2011 och är idag ett litet företag beläget i Södertälje. Till en början skickades beställningarna ut från Norge men sedan 2012 levereras beställningar även i Sverige. Från Skalhuset kan du enkelt hitta bra mobiltillbehör som inte bara gör din smartphone mer unik, men som även skyddar den. Bland annat hittar du:

 • Laddare och kablar
 • Skärmskydd och skal
 • Hörlurar
 • Tillbehör för surfplattor
 • Hitta dina favoriter redan idag!

Smidigt med onlineshopping

Att handla saker på nätet är idag oerhört vanligt, och faktum är att det ofta finns fler fördelar med att shoppa online än att besöka fysiska butiker. När du ska handla ett nytt skal har du hur mycket som helst att välja bland hos Skalhuset. Du kan välja bland många prisklasser och givetvis även mobiltillverkare. Använd en rabattkod nästa gång du ska köpa något så blir det billigare!

Gå till Skalhuset→
 • Utgångna kampanjer

  • Fri frakt!

   Fri frakt när du beställer från Skalhuset.se. Okänt slutdatum för kampanjen.

  • Fri frakt hos SkalHuset

   Nu får du fri frakt inom Sverige när du beställer från SkalHuset.

  • Stor kampanj på Macbook-skal!

   Allt ska bort! Missa inte den stora utförsäljningen på skal till MacBook Pro 13 Retina! Erbjudanden gäller så länge lagret räcker.

  • Mellandagsrea hos Skalhuset!

   Missa inte mellandagsrean hos Skalhuset med mobilprylar till fyndpris!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Skalhuset och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!