Sleepo rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Sleepo för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 4% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 4% återbäring på hela köpet hos Sleepo och hundratals andra kända butiker!

  4%
 • Till kampanjen →

  Bästsäljare hos Sleepo!

  Gäller t.o.m. Tillsvidare

  Här finner du storsäljare hos Sleepo till fantastiska priser! Ta del av erbjudanden på sängar och sängkläder till ett kraftigt reducerat pris.

Sleepo är en komplett webbutik som erbjuder ett brett sortiment av sängar, möbler och heminredning.

Gå till Sleepo→
 • Utgångna kampanjer

  • 20% rabatt på kuddar!

   Vill du fylla upp din säng med mängder av nya och goa kuddar? Just nu får du 20% rabatt på hela Sleepo’s sortiment av kuddar från South East! Passa på att fynda redan idag för erbjudandet gäller endast fram till 31 oktober!

  • 20% rabatt på Morgonrockar!

   Fars dag närmar sig med stormsteg! Sleepo har därför en stor kampanj på morgonrockar hela 20% rabatt! Ge bort en skön morgonrock på fars dag till kanonpris!

  • 15% rabatt på möbler!

   Hos Sleepo får du just nu 15% rabatt på utvalda produkt från danska Oliver Fortune! Passa på att fynda bland snygga möbler till ett fantastiskt pris redan idag!

  • 20% rabatt på Lifetime!

   Hos Sleepo är det nu en stor kampanj på hela deras sortiment av Lifetime möbler! Fynda nya bra sängar till barnkammaren till ett fantastiskt pris redan idag!

  • Kampanj på Mille Notti!

   Just nu har Sleepo en stor kampanj på dun-kuddar och täcken från Mille Notti med hela 20% rabatt! Sov gott och varmt till ett kraftigt nedsatt pris redan idag!

  • 20% rabatt på sömn!

   Just nu får du 20% rabatt på hela Sleepo’s sortiment av dumkuddar och duntäcken. Så vill du uppgradera bekvämligheten i sängen eller kanske vet någon som skulle behöva ett nytt täcke? Då är detta ett utmärkt tillfälle för dig!

  • 15% rabatt hos Sleepo!

   Är du i behov av en ny skön säng? Sleepo har nu fått in sängar från Stjärnbädden och för att fira detta så ger de 15% rabatt på hela de sortimentet!

  • 20% rabatt på sängkläder!

   Behöver du nya fräscha lakan? Till och med 27:e Januari har nu Sleepo kampanj på hela sitt sortiment av sängkläder!

  • 20% rabatt på Mille Notti!

   Under Januari har Sleepo kampanj på hela sitt sortiment av Mille Notti med hela 20% rabatt! Passa på att fynda på duntäcken, dunkuddar och fjädersängar till ett fantastiskt pris redan idag!

  • 20% rabatt på sängtillbehör!

   Skulle du vilja utrusta din säng lite? Just nu har Sleepo kampanj på sängramar och sänggavlar med 20% rabatt! Så passa på att fynda redan idag!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Sleepo och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!