Sofia Moore rabattkod

Här hittar du färska rabattkoder till Sofia Moore för 2019. Vi uppdaterar sajten dagligen och håller koll så att alla erbjudanden hela tiden är aktuella.

 • 7% återbäring på hela köpet!

  Gäller nu! + 25 kr i registreringsbonus

  Pssst! Genom att använda Cashbackshopping får du 7% återbäring på hela köpet hos Sofia Moore och hundratals andra kända butiker!

  7%

Beställ din drömklänning med rabattkod hos Sofia Moore

Bröllop, bal, fester och dop – livet är fyllt med speciella tillfällen värda att fira. För dig som själv ska gifta dig eller ska på en finare bal kanske du behöver en vacker klänning? Hos Sofia Moore kan du beställa måttsydda klänningar på nätet. Nu har du chansen att köpa en äkta festklänning till bättre pris, med våra rabattkoder. Så här enkelt är det:

 1. Kolla in aktuella kampanjer och rabattkoder hos Sofia Moore i listan nedanför.
 2. Om du hittat en förmånlig kod kan du kopiera den via ”Visa rabattkod”, markera kod och sedan ctrl+c för att kopiera.
 3. Om du hittat en intressant kampanj du vill spana in klickar du dig in till Sofia Moore via ”Till kampanjen”.
 4. Nu kan du bestämma dig för en fin klänning och sedan gå till kassan.
 5. På betalsidan finns det ett tomt fält där du ska skriva in rabattkoden ”Kuponger”.
 6. När du fyllt i din kod och är redo att betala klickar du på ”Ok”, så aktiveras rabatten.
 7. Grattis! Du kommer snart få hem din vackra klänning.

Sofia Moore Rabattkod

Klänningar som sitter perfekt

För dig som ska köpa en riktig festklänning kan det kännas svårt. Ofta är priserna väldigt höga samtidigt som du inte oftast kan få klänningen måttsydd. Istället måste du förlita dig på att den storlek du väljer verkligen sitter perfekt på din kropp. Tyvärr blir det ofta inte som man tänkt sig. Men hos Sofia Moore kan du nu kolla igenom många vackra klänningsmodeller, ange dina mått och få klänningen uppsydd utifrån dig. Beställ klänningar för många tillfällen, till exempel:

 • Bal
 • Bröllop
 • Cocktailparty
 • Aftonfester

Fynda kvalitet

Med en rabattkod hos Sofia Moore kan du få en fantastisk klänningskreation till ett billigare pris än vanligt. Kom ihåg att vi ständigt uppdaterar vår sida med rykande färska rabattkoder och aktuella erbjudanden.

Gå till Sofia Moore→
 • Utgångna kampanjer

  • Lagerutförsäljning!

   Lagerutförsäljning hos Sofia Moore! Passa på att fynda vackra klänningar till kommande festligheter!

  • Gratis frakt!

   Oavsett storlek på din beställning så bjuder Sofia Moore på fraktkostnaden.

  • 50% på alla klänningar!

   OTROLIGT! Just nu halva priset på alla klänningar på lager!

  • 40% på måttsydda klänningar!

   Beställ en måttsydd klänning från Sofia Moore och få 40% rabatt med denna kod! Erbjudandet gäller samtliga måttsydda klänningar från 1 790 kronor, vilket omfattar Noir, Diamond och Sofia collection.

  • Sista chansen - Halva priset!

   Sofia Moore stänger ned sin webbshop och nu är sista chansen att klicka hem någon av dessa vackra klänningar! Just nu halva priset på klänningar i fasta storlekar.

  • Lagerutförsäljning!

   Kika in lagerutförsäljningen hos Sofia Moore med mängder av färdiga klänningar till extra bra pris!

  Rabattkoder

  Här presenterar vi aktuella rabattkoder, erbjudanden och kampanjer från Sofia Moore och många andra butiker. Varje dag uppdateras sajten med nya kampanjkoder och vi lägger stor vikt på att kampanjerna ska vara aktuella och i största mån undvika att visa rabattkoder och kampanjer som inte längre är giltiga. Vi försöker ständigt hitta och välja ut rabatter så du ska få så bra pris som möjligt när du handlar. Vissa koder och erbjudanden kan gå att kombinera för att få ett ännu lägre pris. Tänk på att vissa rabatter endast ligger ute några dagar så se därför till att inte missa dem genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller bli medlem på vår Facebook-sida där vi publicerar de allra bästa!